DIYPraktisch

3 gezonde maaltijden die je kunt bereiden met een airfryer

Mamasopinternet1298 x bekeken
Airfryer gerechten

De airfryer is een onwijs populair artikel op de markt dat een goede mix vormt tussen de frituurpan, een oven en een multicooker. Deze combinatie, de de airfryer ook gezond maakt, zorgt ervoor dat veel mensen er een in huis hebben. Doordat je bij de airfryer gebruik maakt van hete lucht, heb je tot wel 80% minder vet nodig. Bij andere systemen heb je altijd frituurvet of een andere olie nodig, die natuurlijk helemaal iet goed voor je gezondheid zijn. Bij de airfryer heb je dit dus helemaal niet nodig! Houd jij van een heerlijke vette hap op zijn tijd maar voel je jezelf slecht over hoe ongezond het eigenlijk is? Denk dan eens aan het gebruiken van een airfryer! Vind je een airfryer te duur? Kijk dan eens naar een aanbieding airfryer. Het is belangrijk om te weten dat je niet enkel voor snacks bij de airfryer terecht kunt. Er zijn ook veel andere gezonde maaltijden mee te bereiden. In dit artikel vind je een aantal populaire gerechten die jij gemakkelijk met de airfryer kunt bereiden.

Spaanse gehaktballetjes in tomaten-paprikasaus

Niets gaat boven een heerlijk Spaans gerecht met gehaktballetjes en een heerlijke saus. Daarom is dit gerecht dan ook een zeer populair gerecht bij veel mensen die graag gezond met de airfryer bakken. Dit gerecht is geschikt voor zowel de lunch als het avondeten en zorgt er voor dat je gemakkelijk en snel een heerlijke en gezonde maaltijd kunt nuttigen.

Hartige pompoentaart

De hartige pompoentaart is een populair gerecht in de herfst en de winter. Vooral rond Halloween is deze heerlijke taart een heerlijke afwisseling voor de lunch of het avondeten. Voor dit gerecht maak je enkel gebruik van pompoenstukjes, feta- of witte kaas, walnoten en wat bladerdeeg. Met deze ingrediënten maak je in een mum van tijd een gezonde maaltijd in je airfryer.

Airfryer muffin

Broccoli muffins voor de lunch

Niets gaat boven een welkome afwisseling in del lunch. Daarvoor kan een broccoli muffin een heerlijke afwisseling zijn. Je kunt ze zo groot of klein maken als je zelf wilt en daarbij kun je er tot wel vijf tegelijk kwijt in de airfryer. Dat maakt de broccoli muffin een gewild en populair gerecht dat de top drie gezonde airfryer maaltijden zeker haalt.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer