Cadeaus

3 x ontspannende kerstgeschenken voor jezelf

Mamasopinternet793 x bekeken
3 x ontspannende kerstgeschenken voor jezelf

December is een drukke maand door alle inkopen voor de kerstcadeaus die je moet doen. Elk jaar weer opnieuw bedenken wat je moet kopen kan lastig zijn. Als je eindelijk alle kerstcadeaus hebt bedacht moet jij een ding niet vergeten, namelijk de cadeaus voor jezelf. Ook jij moet verwend worden deze kerst. Als jij kleine kinderen hebt zullen je kinderen dit niet voor je kopen. Laat je in dit artikel inspireren wat jij voor jezelf kunt kopen.

Verzorgingsproducten

Luxe verzorgingsproducten zijn altijd een fijn cadeau. Dit is ideaal voor een momentje voor selfcare. Eens in de zoveel tijd moet je een moment plannen dat je langer de tijd neemt om je huid te verzorgen. Dit is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Door bezig te zijn met het verzorgen van je lichaam kan jij jouw hoofd legen. Scrub jezelf grondig, gebruik haar- en gezichtsmaskers en gebruik een goede bodylotion of bodybutter. Koop voor kerst een luxe verzorgingsproduct, zoals rituals bij Douglas. Je kunt kiezen uit verschillende geuren, zoals Ritual of Samurai, Ritual of Mehr, Ritual of Jing of Ritual of Ayuverda. Kies een geur die bij je past. Om ook in je woonkamer het ontspannen gevoel te behouden kan je van de geur ook geurstokjes kopen die jij in je woonkamer neerzet.

Boek

Een goed boek is ook een leuk cadeau. Koop eens een boek wat je normaal zelf niet zou kopen. Een boek lezen is meteen ook goede activiteit voor na je selfcare. Een boek lezen is namelijk ontspannend. Heb je last van slaapproblemen? Dan kan het ook helpen om voor het slapen een boek te lezen. Als je te veel prikkels krijgt voor het slapen gaan kan je minder goed in slaap komen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je tv kijkt vlak voor het slapen. Lees je veel boeken? Dan is een e-reader met eventueel een abonnement een goed cadeau. Dit scheelt ook veel ruimte in je huis.

Dagje sauna

Dagje sauna

Wil je nog meer ontspannen? Dan is een voucher voor de sauna een goed idee. Dit is ook leuk om met vrienden of vriendinnen te ondernemen. In de sauna kom je helemaal tot rust. Loop je liever niet naakt rond? Dan kan je kiezen voor een badkledingdag. Er zijn ook sauna’s waar het elke dag badkleding dag is.

Zijn je kinderen al ouder en willen ze zelf een cadeau geven? Dan kan je natuurlijk wat hints geven over wat je graag wilt krijgen. Kan je niet kiezen tussen de cadeaus? Koop dan gewoon eens alles. Jij mag ook worden verwend na een jaar hard werken!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer