Fashion en beautyOverige

5 belangrijke fashion must-haves tijdens de zwangerschap

Judith2827 x bekeken
Buikband bedrukken

Er zijn vijf belangrijke must-haves tijdens de zwangerschap die elke zwangere vrouw in de klerenkast zou moeten hebben. Tijdens de zwangerschap zijn er veel nieuwe spullen die je moet aanschaffen voor de baby en voor je huishouden. Er is echter één ding dat je vooral niet moet vergeten: shop af en toe ook voor jezelf! Je kunt het leven een stuk leuker maken als je je zo af en toe te buiten gaat aan een leuke must-have die elke zwangere vrouw dient te hebben!

Bedrukte buikband

Als je ongeveer 5 maanden zwanger bent, begint je buik al aardig te groeien. Het is dan tijd om rond te gaan kijken voor leuke zwangerschapsmode. Misschien heb je al een zwangerschapsbroek gekocht omdat je oude broeken niet meer zo lekker zitten. Maar heb je weleens nagedacht over een bedrukte buikband? Je kunt zelf de opdruk en kleur kiezen, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Of je nu wilt dat iedereen vol vertedering naar je buikje kijkt, of juist moet lachen om een gekke grap: een zelfbedrukte buikband is één van de belangrijkste must-haves tijdens de zwangerschap!

Buikband bedrukken

Lekkere sportbroek

Natuurlijk koop je allerlei praktische items die je nu eenmaal echt nodig hebt. Weet je wat je echt nodig hebt, maar snel vergeet? Een lekkere sportbroek die een paar maten groter is dan wat je voor je zwangerschap droeg. Heerlijk om eens in het weekend aan te hebben. Tenslotte moet je jezelf de hele week al in steeds krapper wordende kleren persen, toch?

Leuke accessoires

Met al dat geld dat je uitgeeft aan baby-spullen, heb je maar weinig geld over om uitgebreid voor jezelf te gaan shoppen. Toch kun je al heel veel bereiken met het kopen van wat kleine accessoires. Bijvoorbeeld die luiertas die je toch moet hebben, die sjaal die je keel warm houdt nu je jas niet meer dicht past of dat mooie setje armbanden dat zo goed past bij je nieuwe zwangerschapskleren. Af en toe zijn een paar nieuwe accessoires gewoon must-haves tijdens de zwangerschap – al was het alleen maar om je humeur weer op te krikken tijdens een dipje!

Luiertas
www.crazysewingmom.com

Nieuwe schoenen

Is het jou ook al opgevallen dat je schoenen wat klein lijken te worden? Nee hoor, het zijn niet je schoenen die krimpen. Het zijn je voeten die groeien! Door alle losser wordende pezen in je lichaam, worden ook je voeten iets groter. En geef nu toe: dat is toch dé perfecte reden om lekker nieuwe schoenen te gaan kopen? Heb je meteen ook een reden om die vriendin uit te nodigen die je al in geen weken gezien hebt. En een lekker bakje koffie gaat er ook wel in onderweg. Tenslotte is shoppen een zware bezigheid…

Nieuwe jas

Of je nu in de winter of in de zomer de dikste buik mee moet sjouwen: een nieuwe jas moet er sowieso komen. Het weer in Nederland is niet erg betrouwbaar, dus zelfs in de zomer is een jasje wel lekker. Ga vooral niet in op opmerkingen van je man die zegt: “je kunt toch ook een oude jas van mij aan…”. Gewoon lekker shoppen, kies een jas waar je nog wat extra in kunt aankomen en voilà: je zult merken dat je je meteen helemaal blij voelt als je weer in die heerlijke nieuwe jas naar buiten kunt.

Winterjas zwanger
www.littlebcgc.com

Als je zwanger bent is het leven niet altijd alleen maar op een roze wolkje zitten. Soms ben je er gewoon even aan toe om eens lekker iets voor jezelf te doen. Niet voor de toekomstige baby, niet voor alle honderdduizend dingen die je nog moet regelen, maar gewoon voor jezelf. De must-haves tijdens de zwangerschap zijn niet alleen leuk als mode-item, maar net zo goed om jezelf eens lekker te verwennen. Want dat is iets wat je vooral niet moet vergeten tijdens de zwangerschap!!

 

Weten jullie nog leuke fashion must-haves die ik ben vergeten? Plaats een reactie!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer