Fashion en beautyOverigePraktisch

5 gave boots voor stoere mama’s

Judith1363 x bekeken

Als mama ben je misschien geneigd om wat minder op je eigen outfit te letten. Tenslotte kijkt iedereen (en jijzelf ook) vooral naar je kind. Maar toch is je eigen uiterlijk belangrijk. Je voelt je sterker, zekerder en mooier als je weet dat je leuke kleding draagt. En dat geldt nog veel sterker voor schoenen. Ben jij op zoek naar nieuwe schoenen met een nieuwe look? Check deze 5 gave boots voor stoere mama’s!

1. Biker boots van A.S.98

Vroeger droegen alleen stoere motoristen, zoals de Hells Angels, biker boots. De stoere, vaak bespijkerde laarzen waren grof en zwaar. Later werden biker boots in een iets afgeslankte versie populair bij jongvolwassenen. En niet alleen bij mannen: er zijn ook gave dames biker boots! Je krijgt een stoere look en uitstraling van de laarzen, die zijn voorzien van gespen, riempjes en andere mooie details. 

Zware biker boots van A.S.98

2. Veterboots van Doc Martens

Doc Martens of Dr. Martens is een heel bekend merk als het gaat om schoenen en boots. De schoenen hebben een typische, herkenbare vorm en uitstraling. Ze zijn stevig, gaan jarenlang mee en lopen bijzonder comfortabel. Ben je eenmaal gewend aan Doc Martens, dan wil je geen andere schoenen meer. Zeker niet als mama, wanneer je ineens heel wat meer kilometers maakt! Vooral de Dr. Martens Pascal 1460 is enorm populair dankzij de prettige pasvorm.

 Leger boots van dr. Martens

3. Zware boots van Bronx

Bronx laarzen zijn heel anders dan bijvoorbeeld Dr. Martens. Deze schoenen zijn zwaarder en robuuster uitgevoerd. De schoenen zijn uitstekend als bergschoenen of wandelschoenen te gebruiken. Ze voelen stoer en zwaar aan je voeten. Het zijn ideale schoenen om lange stukken mee te lopen. En… ze blijven bijzonder lang mooi en stoer.

Bronx laarzen

4. Leren boots van Gabor

Gabor boots zijn juist weer fijner en lichter. Ze worden gemaakt van lichte materialen, waardoor de schoenen erg comfortabel zijn. Ze zijn vooral bedoeld voor wat kortere afstanden. Bijvoorbeeld om te stappen, te shoppen of gewoon voor elke dag. Deze stoere zwarte laarzen zijn voorzien van een mooi croc-patroon in het leer. 

Leren laarzen van Gabor

5. Subtiele biker boots van Omoda

Niet alle biker boots zijn voorzien van veel gespen en andere versieringen. Er zijn ook subtielere boots, die mooi en elegant zijn en toch een stoere look hebben. Deze subtiele biker boots van Omoda zijn daar een goed voorbeeld van. Ze zijn ook prettig om te dragen tijdens een zwangerschap, omdat ze schoenen zich goed vormen naar de voet. Ook als de voet verandert van vorm tijdens de zwangerschap.

   eenvoudige laarzen van Omoda  

Biker boots zijn typische schoenen voor een stoere uitstraling. Het mooie is dat je ze kunt combineren met bijna alle typen kleding. Van een nette jurk of rok tot een stoere gerafelde spijkerbroek: de meeste biker boots passen in elke omgeving. Ze zijn dus niet alleen stoer, maar ook comfortabel en veelzijdig.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer