PraktischOverige

7 hippe geboortekaartjes

Judith1780 x bekeken

Net als op het gebied van mode zijn er ook bepaalde trends te zien op het gebied van geboortekaartjes. Kaartjes die een paar jaar geleden nog hartstikke leuk waren, zijn nu alweer ouderwets. Elk jaar zijn er nieuwe kaartjes die in de mode raken en andere kaartjes die ineens niet meer te vinden zijn. Wil jij graag een hip geboortekaartje? Wij vonden 7 prachtige voorbeelden van hippe geboortekaartjes in 2017!

1. Stoere look met foto

Wil je graag een persoonlijk geboortekaartje ontwerpen met een foto van jullie nieuwste aanwinst? Dan kies je dit jaar voor een stoer model. Dit geboortekaartje is bijvoorbeeld erg mooi, met een houten achtergrond voor een stoere uitstraling.

Hip geboortekaartje met foto

2. Trendy met stippen

Eenvoudige patronen en rustige kaartjes zijn momenteel helemaal hip. Niet meer alles knalroze of knalblauw, maar ‘gender neutraal’. Het kaartje krijgt daardoor ook een mooiere plek na de geboorte: het wordt vaker ingelijst of neergezet als decoratie.

Hip geboortekaartje met stippen

3. Scandinavische geboortekaartjes

Net zoals de Scandinavische woonstijl op het moment razend populair is, zo geldt dat ook voor Scandinavische designs van geboortekaartjes. Dit hippe kaartje is voorzien van een bekend patroon, dat ook veel voorkomt in de Scandinavische babykamer.

Hip geboortekaartje Scandinavisch

4. Naturel hout

Vrijwel alle geboortekaartjes die momenteel hip zijn hebben een rustig design. Dit kaartje is ook prachtig en stijlvol vormgegeven met een houten achtergrond. De naturel uitstraling komt veel terug in geboortekaartjes, want het geeft een rustige en natuurlijke look.

Hippe geboortekaartjes houtlook

5. Silhouetten

Geboortekaartjes zijn niet meer zo gedetailleerd en precies als vroeger. Dat is ook juist wat ze mooi maakt: een eenvoudig design dat toch alles laat zien wat belangrijk is. Silhouetten zijn bijvoorbeeld een prachtige manier om er wel een schattig kaartje van te maken en toch hip te blijven.

Hippe geboortekaartjes silhouetten.png

6. Stoere spijkerstof

Een geboortekaartje voor jongens mag best wat stoerder zijn. Hierin zijn dan ook vaak materialen verwerkt die als stoer worden beschouwd. In eerste instantie zou je niet verwachten dat spijkerstof passend is voor een geboortekaartje, maar dit blijkt juist een ultiem stoer geboortekaartje op te leveren!

Hippe geboortekaartjes stoer

7. Schattige tweelingen

Tweelingen of meerlingen zijn natuurlijk bijzonder. Ze zijn soms ook vrij lastig, want er zijn niet altijd leuke geboortekaartjes voor te vinden. Gelukkig zijn veel geboortekaartjes die momenteel trendy zijn zodanig vormgegeven dat er nog makkelijk een tweede naam bij past.

Hippe geboortekaartjes tweeling

De trends op het gebied van geboortekaartjes duren meestal wat langer dan modetrends. Kaartjes die dit jaar hip zijn, zijn dat meestal het volgende jaar ook nog. Een trend van de laatste jaren is dat het geboortekaartje goed moet passen bij de kinderkamer. Heb je bijvoorbeeld een Brocante babykamer, dan zoek je een kaartje dat daar goed bij past qua uitstraling en stijl. Een hip geboortekaartje met houtlook of met spijkerstof is dan prachtig passend. Zo vind je in de collectie trendy geboortekaartjes eigenlijk altijd wel een stijl die past bij jouw woonstijl!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer