FunCadeaus vanaf 2 jaar

De 8 gekste kindercadeaus

Judith2767 x bekeken

Komende maand is de cadeau-maand. Sinterklaas, kerst, de benodigde verjaardagen en feestjes leveren genoeg redenen om cadeaus uit te delen. En natuurlijk zie je hele dikke cadeauboeken en -folders die vol staan met ideeën en reclame. Maar geen enkele zal deze 8 maffe kinder cadeaus bevatten!

1. Tank eierwarmer

Een eierwarmer is een vreselijk saai cadeau voor een kind. Maar deze grappige tank waar je eitje precies inpast is niet alleen super leuk voor je kind, maar stiekem wil je er zelf ook wel eentje!

Eierwarmer tank
www.iwoot.com

2. Giga potlood

Dit is een leuk item als sinterklaas cadeautje. Hoewel het niet zo bijzonder lijkt, is tekenen met zo’n potlood moeilijker dan je zou denken! Misschien iets om je boze peuter dochter mee bezig te houden?

Giga potlood
www.landofnod.com

3. Bubbels

Deze prachtige bubbels doen je misschien denken aan de sumo-worstelaarspakken die je wel kent. Deze zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Een leuke manier om te rollebollen zonder kant op verwondingen.

dik worstelpak met bubbels
www.hearthsong.com

4. Maffe sokken

Gewone sokken zijn maar saai, toch? Nou, deze niet in elk geval. Deze sokken kun je in allerlei variaties vinden: van balletschoentjes tot sok-sneakers. Gaaf voor elk kind!

Grappige sokken
www.funkadowinkel.nl

5. Opgegeten

Je kind zal urenlang bezig zijn in en uit deze giga grote haai te kruipen! Krijg je al de neiging om het zelf ook eens te proberen?

Grote haai
www.hammacher.com

6. Fluffy

Deze fluffy knuffel is vast wat beter te knuffelen dan de oorspronkelijke luiaard. Vooral voor kleintjes erg leuk om mee te stoeien.

Maffe knuffel
www.anthropologie.com

7. Zeemeermin

Wil jouw dochtertje altijd alles hebben van Ariël de zeemeermin? Dan is deze vissenstaart het ultieme cadeautje voor de kerst!

Zwemvin voor mini zeemeerminnen
www.swimoutlet.com

8. Maf dopje

Dit dopje past op alle standaard tandpasta tubes. Met de keus uit een leuk katten- of hondenkopje kun je je lol op tijdens het tandenpoetsen.

Tandpasta beestje
www.sclick.net

Deze maffe cadeautjes heb je vast nog niet in de winkel zien liggen. Ze zijn ook niet allemaal even makkelijk te vinden. Toch heb je zo wat inspiratie om de feestdagen weer vrolijk tegemoet te gaan. Weet jij ook nog leuke, grappige of maffe cadeaus? Laat een reactie achter!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer