ReizenVakantieVakantie & Uitjes

Alleenstaande mama? Ga op single reis!

Mamasopinternet1980 x bekeken

Als alleenstaande ouder heb je soms gewoon even tijd voor jezelf nodig. Zeker als je kinderen op een leeftijd zijn dat ze best een weekend of weekje uit logeren kunnen, kun jij gerust de tijd nemen om te ontspannen. En wat is nou meer ontspannen dan een all-inclusive vakantie met gelijkgestemden? Ga op single reis: een reis waarbij alleen singles mee mogen van hetzelfde opleidingsniveau. Zo kun jij ook eens een heerlijk weekendje of weekje lekker relaxen!

Single reis - ontspannen

Je verdient een single reis

Als alleenstaande mama heb je het al druk genoeg. Je hebt je werk, je hobby’s, je kind of kinderen… Meestal gun je jezelf maar weinig tijd om nou eens écht lekker te ontspannen. Want tja, als jouw kinderen een nachtje uit logeren gaan heb jij meteen weer van alles wat je dan weer even kan doen. De ideale manier om te ontspannen is een single reis met mensen die er hetzelfde over denken. Zo kun je eens even ontsnappen aan alle drukte en aan de eisen die aan je gesteld worden. Of je nu kiest voor een weekendje of een hele week: je verdient een single reis!

Single reizen - druk

Je houdt er iets aan over

Je kunt op allerlei plaatsen leuke single reizen boeken. Toch is het verstandig om eerst goed vooronderzoek te doen. De ene maatschappij richt zich vooral op jongeren, de andere maatschappij gooit allerlei leeftijden door elkaar. Één van de weinig aanbieders die je een aantal garanties geeft op dit gebied, is VillaVibes. Deze reisorganisatie zorgt ervoor dat je altijd met een groep meegaat waarbij de verdeling tussen mannen en vrouwen fiftyfifty is en dat iedereen ongeveer hetzelfde opleidingsniveau heeft. Zo voelen jullie je al snel bij elkaar op je gemak en kunnen er tijdens de reis vriendschappen ontstaan. Veel mensen geven aan dat ze ook na de reis nog lange tijd contact met elkaar onderhouden, hoewel dat zeker geen must is als je daar niets voor voelt!

Single reizen - strand

Goed plannen is het halve werk

Het plannen van een vakantie kost vaak tijd, zeker wanneer je kinderen hebt. Toch kun je jezelf hierbij al snel een hoop moeite en stress besparen. Zorg dat je kind of kinderen op bepaalde datums veilig zijn ondergebracht op een logeeradres en boek tijdens deze dagen een mooie single reis. Je kunt alle kanten op: van relaxen op Ibiza tot snorkelen in de ijszee. Wanneer je weet dat jouw kinderen goed verzorgd worden gedurende de tijd dat jij weg bent, heb jij eindelijk eens rust en kun jij genieten van een heerlijke, geheel verzorgde vakantie. Heerlijk toch?

Single reis - vliegtuig

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer