FunCadeausOverige

De 10 leukste tijdschriften voor vrouwen op een rij

Mamasopinternet5422 x bekeken
tijdschriften vrouwen

Geniet jij ook van heerlijk leesvoer? En lijkt het je leuk om nieuwe tijdschriften te ontdekken? Dat kan! In dit artikel delen we de 10 leukste tijdschriften voor vrouwen, zodat de magazines mee kunnen in de vakantiekoffer deze zomer. Extra leuk om af en toe lekker te variëren qua magazines die je leest. Zo wissel je niet alleen af qua informatie waarover gelezen wordt, maar kan je ook andere inspiratie tot je nemen. Van woonmagazines tot feelgood, real life en meer. Deze 10 tijdschriften zijn echt het lezen waard!

Tip voor leuke tijdschriften

Door tijdschriften te lezen kan je heerlijk ontspannen en genieten. Je komt echt tot rust terwijl je bladert door de mooi vormgegeven pagina’s. Tijdschriften lezen hoeft helemaal niet duur te zijn, trakteer jezelf bijvoorbeeld op een proefabonnement. Er zijn zoveel geweldige vrouwen tijdschriften! Door een proefabonnement af te sluiten, kan je ontdekken of het magazine aan jouw wensen en smaak voldoet. Je ontvangt een bepaald aantal nummers voor een gereduceerd tarief. Ideaal! Bekijk snel welke magazines de moeite waard zijn om mee te nemen op vakantie.

Inspirerende magazines voor jou

Ben je sportief en hou je van bewegen? Wil je meer weten over sport, voeding en uiterlijke verzorging? Dan is het tijdschrift Women’s Health echt iets voor jou, zij focussen zich namelijk op de fitte en sportieve vrouw. Er staan mooie producten in, fijne oefeningen en het blad maakt bewust. Ook tref je er lekkere en gezonde recepten aan. Zoek je nog motivatie om te gaan sporten? Je leest het in Women’s Health! Het tijdschrift Happinezz staat ook boordevol bewustmaking en inspiratie, maar dan op het gebied van spiritualiteit. Wil je meer lezen over wijsheid en psychologie? Dan raden we dit blad heel graag aan. Het is een cadeautje voor je ziel en de vormgeving is prachtig. Bovendien is het blad erg dik, waardoor je uren leesplezier gaat beleven. Je komt echt even tot jezelf met Happinezz. Hou je van een mooie vormgeving en spraakmakende artikelen en ben je juist niet zo spiri aangelegd? Dan is het maandblad LINDA de moeite waard om te lezen. Het is niet allen gedurfd, open en sexy maar er zit ook altijd humor in. Geniet van alle inspiratie die de LINDA te bieden heeft, het is bovendien een heerlijk blad om mee te nemen op vakantie.

Nog meer tijdschriftinspiratie

Libelle is het grootste wekelijke vrouwentijdschrift van Nederland en het is nog steeds ongekend populair met als hoofdredactrice Hilmar Mulder. Haar journalistieke talenten lees je terug in de reportages, columns en echte verhalen. De Libelle leest lekker weg en je geniet van onderwerpen die betrekking hebben op wonen, tuinieren, mode en culinair. Je ontspant echt even met Libelle. Hou je van magazines over fashion, lifestyle en reizen? Dan zijn de Glamour, ELLE en Cosmopolitan magazines die aansluiten bij jouw interesses. Enjoy! JAN is meer een all-roud blad dat zich focust op de 30+ vrouwen. Het wordt gezien als het leukste no-nonsens magazine van Nederland en dat lees je terug in de rubrieken die gaan over mode, psychologie, organizing, relaties en opvoeden. De opmaak is prachtig en alleen al om het magazine te verzamelen als woondecoratie is het leuk om de JAN in huis te halen. Het tijdschrift Seasons is hét magazine voor liefhebbers van het buiten leven en buiten wonen. Maar lees je liever ook nog over lekker eten, gezond bewegen en een leuker leven? Dan is de Margriet echt een tijdschrift voor jou. Veel leesplezier!

De tien leukste tijdschriften zijn benoemd. Hopelijk beleef je er veel plezier door en ontdek je het tijdschrift dat aansluit bij jouw interesses! Geniet ervan!

 

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer