BabykledingCadeausPraktisch

De 10 schattigste kruippakjes voor baby’s

Judith1263 x bekeken

Kruippakjes voor baby’s zijn heerlijk schattig. Het zijn meestal pakjes vanaf maat 74, omdat baby’s rond deze tijd beginnen te kruipen. Een baby kruippakje, ook wel onesie genoemd, is lekker praktisch. Je kindje kan ermee rondkruipen zonder dat zijn kleren telkens los raken. Dit zijn de 10 schattigste kruippakjes voor baby’s.

1. Kruippakje/boxpakje Budino

Dit heerlijke pakje is gemaakt van zachte katoenwol. Met het pakje ziet je baby eruit als een lief knuffelbeertje. Het pakje beschermt je kindje goed tijdens de eerste kruippartijen. Budino is een pakje dat vooral geschikt is voor de herfst, winter en het vroege voorjaar.

Kruippakje Budino

2. Babybol kruippakje

Dit zachte kruippakje is van velours/katoen. De stof is zacht, maar wel sterk. Bovendien is velours slijtvast, dus ook als je kindje al een vlotte kruiper is blijft het pakje lang mooi. Het babybol kruippakje is stoer en geschikt voor zowel jongetjes als meisjes.

Babybol kruippakje

3. Dirkje baby boxpak

Dit schattige boxpak dient ook goed als kruippakje. Deze kruippakjes zijn voor een baby ideaal omdat de stof glad en een beetje stug is. Dat zit comfortabel en geeft ook goede bescherming bij het tijgeren/kruipen. Het grijs-met-roze pakje is vooral geschikt voor meisjes, maar er is ook een blauwe variant voor jongens.

Dirkje kruippakje

4. BiNKi Babypakje

De babypakjes van BiNKi zijn extra bijzonder. Allereerst vanwege hun sluiting: in plaats van de bekende drukknoopjes heeft dit BiNKi kruippakje voor baby’s een bijzondere sluiting. Je legt de stof gewoon netjes op elkaar en automatisch zit het pakje dicht. Naast deze sluiting is het pakje ook bijzonder vanwege het design van pinguïns met een verrassing. BiNKi is bovendien een van de weinige merken die garandeert dat hun kleding door volwassenen onder goede en veilige omstandigheden wordt gemaakt. Het pakje is er in roze, blauw en grijs.

Binki babypakje

5. Ijsberen kruippakje van Villervalla

Dit schattige kruippakje is voorzien van een leuk ijsberenpatroon. Dat maakt het pakje lekker vrolijk en gezellig. Het pakje is unisex en is dus leuk voor jongetjes en meisjes. De knoopjes gaan recht van hals naar kruis en daarna verder over het linkerbeen.

5. Villervalle kruippakje voor baby's

6. Petit Bateau fluwelen kruippakje

Het merk Petit Bateau werkt met geheel eigen stoffen. Zo staan ze bekend om de lekkere zachte ribstoffen. Ook het boucléfluweel waar dit pakje uit bestaat is een veelgebruikte stof. Het fluweel is heerlijk zacht en draagt een keurmerk voor huidvriendelijkheid. Dat maakt dit kruippakje voor een baby met een gevoelige huid ideaal.

Petit Bateau kruippakje voor baby met gevoelige huid

7. Noppies boxpakje

Dit schattige kruippakje voor baby’s is heerlijk zacht en elastisch. Ideaal wanneer je kindje wat meer begint te bewegen en actief rond gaat kruipen. De stof is flexibel en comfortabel. Bij dit kruippakje hoort ook een paar schattige witte sokjes met sterren.

Noppies kruippakje

8. Believe Mode boxpak met rits

Ben jij die drukknoopjes ook zo beu? Dit kruippakje is het een stuk gemakkelijker! Het opent en sluit gewoon met een rits. Zo kun je je baby super vlot en efficiënt verschonen. En je kindje heeft lekker de vrijheid om rond te kruipen in dit prachtige zebra pakje.

Believe mode kruippakje met rits

9. Noukie’s baby kruippakje

Dit Noukie’s baby kruippakje is nog heel erg baby-stijl. Een zachte stof met een schattige opdruk van een lief olifantje dat een lekker ijsje. Het kruippakje is geschikt voor baby’s die beginnen te tijgeren en kruipen. De zachte stof zorgt dat je baby het ook warm genoeg heeft als hij in de herfst of winter begint te kruipen.

Noukie's kruippak

10. Dirkje kruippakje met capuchon

Dit Dirkje kruippakje is opvallend omdat het niet alleen een mooie zachte stof is, maar ook gemaakt is met capuchon. Zo kan jouw kleine tijger lekker warm op pad. De stof is lekker zacht en de boorden bij armen en benen zijn van een zachte stevige ribstof. Het pakje heeft een handige rits voor het verkleden en verschonen.

Dirkje kruippak

Kruippakjes zijn erg praktisch. Ze worden ook wel boxpakjes genoemd, omdat je baby op deze leeftijd nog veel tijd in de box doorbrengt. Deze schattige kruippakjes voor baby’s zijn zacht, stevig en lief. Welk kruippakje vind je het mooist voor jouw baby?

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer