Fashion en beautyFunKidsPraktisch

De nieuwste, leukste en coolste hockeytassen

Mamasopinternet2036 x bekeken

Het is weer tijd voor een hockeywedstrijd, je pakt je tas en je hockeystick en stapt op de fiets op weg naar het hockeyveld. Met je ene hand houd je je stuur vast en met je andere hand je hockeystick. Levensgevaarlijk! De speciale hockeytassen zijn niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens een heel stuk veiliger voor jou of je kinderen. Bij gebruik van een goede hockeytas hoef je geen hockeystick in je handen te houden tijdens het fietsen en daardoor kun je beter op de weg letten.

Verschillende tassen

Er zijn vier soorten hockeytassen; de schoudertassen, keeperstassen, sticktassen en rugtassen.
De schoudertas is de meest populaire tas onder de volwassen hockeyers. Deze tas bevat voldoende ruimte voor als je hockeyspullen en heeft een stickslurf waar jij je hockeystick op kunt bergen en veilig kunt vervoeren. Onder de kinderen zijn de hockey rugtassen erg populair. De rugzak is voorzien van een stickslurf waar de hockeystick eenvoudig opgeborgen kan worden.
Neem je vaak meerdere sticks mee naar het hockeyveld? Kies dan voor een sticktas. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar en afhankelijk van hoeveel sticks jij erin kwijt wilt kies je je sticktas. Daarnaast heeft deze tas voldoende ruimte voor je andere hockeyspullen.
En dan heb je nog de keeperstassen die speciaal bedoeld zijn voor de keepers. De keeperstassen zijn extra groot zodat alle hockeyspullen in één keer meegenomen kan worden.

Welke tas kies je?

Brabo heeft al jarenlang de grootste collectie op het gebied van hockeytassen en vooral bij kinderen zeer geliefd vanwege de coole designs en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de concurrentie is groot. Hockeyhuis.nl heeft een groot assortiment aan hockeytassen waar er zeker wel een tussen zitten die geschikt is voor je kind. De meeste hockeytassen zijn Unisex, maar toch zijn er soms speciale tassen verkrijgbaar voor jongens of meisjes.

De Brabo traditional backpack is een stijlvolle tas die zowel voor een jongen als een meisje geschikt is. Deze tas is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren zodat er altijd wel een kleur bij zit die jij mooi vindt. Je hockeystick is in deze tas veilig te vervoeren in de stickslurf. Deze tas is er in de kleinere versie voor de junior en een grotere versie voor de senior. Met deze tas heb je een mooie kwaliteitstas voor een goede prijs.

Brabo tas

De Osaka Junior backpack is stijlvol, opvallend en compact, maar toch met genoeg ruimte voor al je hockeyspullen. Deze tas is verkrijgbaar is verschillende kleuren, en zelfs met een hip bloemenmotief. Osaka is de grote concurrent van Brabo en focust zich op lifestyle en kwaliteit en daarmee ook iets duurder dan de tassen van Brabo.

Osaka Chase

Een nieuwkomer op de markt van hockeytassen is Adidas. Een kleine collectie, maar met deze hockeytassen creëer je wel een eenheid met je hockeyschoenen en hockeysticks. Bovendien zorgen de reflecterende details ervoor dat je extra zichtbaar bent op de weg, voor nog meer veiligheid.

adidas hockeytas

De nieuwe Reece Northam backpack is een speciale tas voor kinderen in het uitgebreide Reece assortiment. Deze tas is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, van knalroze tot een stoer design van grijs met oranje. En hiermee heb je een goede tas in een goedkopere prijsklasse.

Reece backpack

Hockeytassen zijn niet alleen voor hockeyspullen geschikt. Ze voldoen ook uitstekend als schooltas!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer