Fashion en beauty

Dit is wat je parfum over je zegt: Black Opium

Mamasopinternet820 x bekeken
Dit is wat je parfum over je zegt: Black Opium

Het dragen van parfum is iets wat vrouwen al eeuwen doen. Kijk maar naar Cleopatra, van wie werd gezegd dat ze met haar parfum “heren op de knieën kreeg” dankzij de feromonen die door bepaalde geuren worden opgewekt. En hoewel er een verband is tussen geur en verlangen, is dat niet de enige reden waarom vrouwen naar parfum grijpen.

Er zijn zoveel verschillende niche parfums om uit te kiezen, allemaal met hun eigen uitgesproken geur en noten, dat het eigenlijk heel interessant kan zijn als je begint na te denken over hoe en waarom je de parfums kiest die je kiest. Dus, wat zegt het precies over jou als je gaat voor Black Opium? Het antwoord zou je wel eens kunnen verrassen.

Parfums met een rozengeur

Rozengeur parfums behoren tot de meest klassieke geuren die er zijn als het gaat om cosmetica en parfums. Volgens onderzoek van de Smell and Taste Treatment and Research Foundation, neigen mensen die naar rozengeuren grijpen gevoelig en bedachtzaam te zijn op de behoeften van andere mensen, en neigen ze naar introspectie. Attent en voorzichtig zijn, en niet impulsief handelen is ook heel gewoon.

Bloemengeuren in het algemeen, zoals seringen en gardenia’s, worden gezien als romantisch en klassiek. Dit zijn precies het soort geuren die altijd stijlvol zijn.

Tonen van vanille in je parfum (Black Opium)

Een andere zeer populaire geur is vanille, die op zichzelf kan staan of gemengd kan worden met andere noten. Mensen die kiezen voor vanille hebben de neiging energiek en vrij levendig te zijn en worden vaak beschouwd als het leven van het feest. Het is niet ongewoon voor hen om echte sociale vlinders te zijn.

Wat zegt naar citrus geurende parfum over jou?

Wat zegt naar citrus geurende parfum over jou

Als je aan die citrusnoten denkt, denk je aan heldere, verfrissende geuren. Dit is eigenlijk een goede manier om de persoonlijkheid van de typische liefhebber van citrusgeuren te beschrijven. Ze hebben de neiging om extravert te zijn, klaar om de wereld aan te pakken, en voelen zich comfortabel om anderen te leiden. Ze worden vaak beschreven als alfa vrouwen.

Parfum met de geur van fruit

Dan hebben we de fruitgeur parfums, die anders is dan citrus. Denk aan geuren zoals bessen, watermeloen, tropische vruchten, appels, enz. Degenen die bereiken voor deze soorten kan vaak worden gezien een flirterig, de ster van de partij, en degene die altijd wordt opgemerkt.

Sandelhout parfum

Een andere klassieke geur die erg populair is, is sandelhout. Ook dit kan een op zichzelf staande geur zijn of slechts een van de vele noten in een bepaald parfum. Dit zijn type-A persoonlijkheden die altijd hun strengste criticus zijn. Het zijn perfectionisten en presteerders en ze streven er altijd naar om beter te zijn. Ze hebben de neiging om uit te blinken in alles wat ze doen, of het nu academisch is, in hun carrière, of zelfs in atletiek.

De geur van Black Opium

Black Opium is een van de weinige parfums voor vrouwen waar tonen van koffie in terug te vinden zijn. De parfum wordt vaak beschreven als mysterieus. Naast noten van koffie, ruik je ook roze peper, oranjebloesem, vanille en patchouli. De geur is ontwikkeld in 2015. Als je een lichte intensiteit van de geur op je huid wilt, kun je het beste rondom je hoofd en schouders spuiten. Zo valt de parfum op jou.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer