DIY

DIY: 2 schattige printables voor perfecte paaseieren!

Judith1539 x bekeken

Wil jij met de kinderen gezellig eieren schilderen? Vaak eindigt dit in een drama. Want eieren een beetje leuk schilderen is nog behoorlijk moeilijk. Je ziet vaak van die Pinterest-foto’s met hele leuke resultaten. Maar in de praktijk is het geklieder en is het resultaat niet echt denderend. Het is daarom handig om een leuk alternatief achter de hand te hebben. Of gewoon het hele schilderen overslaan en de eieren op andere manieren versieren. Met deze schattige printables van badschuim.eu (download hier) bijvoorbeeld!

Printables voor de paaseieren

Printables zijn patronen of tekeningen die je gemakkelijk kunt uitprinten. Vervolgens is het een kwestie van inkleuren, uitknippen en in elkaar plakken. Bij deze printables is het helemaal makkelijk gemaakt. Je kunt hiermee de eieren omtoveren in een lief haasje of een schattig kuikentje. Bovendien is er een strookje gras om het helemaal af te maken. Je moet nog wel zelf een gezichtje op de eieren tekenen met viltstift. Handige tip: oefen dit eerst even. Het lijkt heel makkelijk, maar je eindigt maar al te snel met zielige haasjes en huilende kuikens.

Deze printables maken het eieren versieren voor kleine kindjes een stuk makkelijker. En ook voor grotere kinderen is het leuk om deze achter de hand te hebben. Wil het dan echt niet lukken met het verven, of heb je zelf geen zin in die rotzooi, dan kun je dit mooi gebruiken. Hebben jullie toch super leuke eieren bij het paasontbijt.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer