Avontuurlijke vakantieKidsVakantieVakantie & UitjesWonen

Een actieve vakantie in de Ardennen

Rosalie1820 x bekeken

Kinderen zijn over het algemeen graag actief en ontdekkend bezig. Jij kunt dat extra stimuleren door ze bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie naar de Ardennen in België. De Ardennen bieden ongelofelijk veel mogelijkheden voor jou kinderen om met ze aan de slag te gaan. Huur bijvoorbeeld een chalet op een camping en maak met elkaar plannen voor een ontspannen en geslaagde vakantie in de Ardennen.

Mountainbiken in de Ardennen

Je kunt bijvoorbeeld uitstekend gaan mountainbiken in de Ardennen. Natuurlijk is dit een hele uitdaging voor je kinderen, maar je zult zien hoe leuk ze het vinden. Zeker wanneer er een beloning in het verschiet ligt. Trakteer ze bijvoorbeeld op heerlijke frietjes, wanneer ze de mountainbiketocht hebben gewonnen. Maar de Ardennen bieden nog veel meer mogelijkheden om iets leuks en actiefs te ondernemen.

Een survival in de Ardennen

Zo zijn de Ardennen uitstekend geschikt voor een survival. De kinderen kunnen er klimmen en klauteren. Op verschillende campings er speciale survivaltochten georganiseerd. Camping International in Bomal sur Ourthe biedt bijvoorbeeld deze mogelijkheid. Je kunt het natuurlijk ook iets rustiger aanpakken. Er zijn namelijk genoeg riviertjes te vinden in de Ardennen waar je ontspannen kunt kanoën en kajakken. Dat zullen ze ook zeker op prijs stellen!

Vier vakantie in de Ardennen

Het gaat er om dat jij en je kinderen het prima naar hun zin hebben tijdens de vakantie. Laat je daarom verrassen door de mogelijkheden die er zijn. Wanneer je kinderen al op de scouting zitten, zal een vakantie in de Ardennen hen alleen maar aanspreken. En ook voor jou is het alleen maar goed om er mee bezig te zijn. Laat je daarom verrassen en kies voor een avontuurlijke vakantie in de Ardennen met het gehele gezin!

Reageer