KidsFrankrijkReizenVakantieVakantie & Uitjes

Frankrijk heeft veel te bieden voor kinderen

Rosalie1808 x bekeken

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Misschien voor jou ook wel! Je trekt er graag op uit in dit Bourgondische land. Frankrijk is natuurlijk een ultiem vakantieland. Of je nu aan zee zit, of je zit in het uiterste noorden, er is altijd wel iets te beleven. Heb je nog niet helemaal duidelijk waar je naar toe wilt, dan worden hier een aantal opties toegelicht!

Camping Aluna Vacances in de Ardeche

Een camping in Frankrijk met de kids boeken is gemakkelijk en snel te regelen. Online kun je diverse campings bekijken waar je uitstekend zou kunnen verblijven. Camping Aluna Vacances is een ideale kindercamping. Deze camping en is een echt paradijs voor je kinderen. Ze zullen zich geen moment vervelen. Dat is ook niet vreemd aangezien er mooie zwembaden, een disco en sportfaciliteiten aanwezig zijn.

Camping Hippocampe in Argelès-sur-Mer

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke campings te boeken in Frankrijk. Camping Hippocampe is een prachtige vijf sterren camping waarin luxe en comfort centraal staan. Het is een rustige en kleine camping, maar ligt wel aan het strand en is voorzien van diverse zwembaden. De camping ligt in Argelès-sur-Mer en is absoluut aan te raden voor een gezin met kinderen.

Camping La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du Vieux Pont is een camping die je prima kunt boeken wanneer je graag met je kinderen naar Disneyland Parijs wilt gaan. Vanaf deze camping kun je ook uitstekend Parc Asterix bezoeken. De camping is omgeven door bossen, heuvels en meren en is een prima camping om een aantal dagen te verblijven. Ook jij kunt er optimaal ontspannen. Zo is er bijvoorbeeld een beautycentrum aanwezig. Dat betekent optimaal genieten!

Reageer