FunKids

Gamen op je Nintendo

Mamasopinternet685 x bekeken
Gamen op je Nintendo

Kinderen kunnen zich snel vervelen en veel aandacht vragen. Zeker op momenten dat het jou niet uitkomt. Je bent op visite of je hebt een belangrijk gesprek. Dan is het fijn dat je kind zichzelf even kan bezighouden. Dan is de Nintendo echt een uitkomst. Je zoon of dochter kan zich uren vermaken met leuke spelletjes en de Nintendo Switch neem je makkelijk overal mee naar toe.

Spelletjes voor op de Nintendo

Nintendo heeft voor de verschillende game consoles een heel assortiment aan spelletjes. Deze spelletjes zijn geschikt voor allerlei leeftijdscategorieën en voor meisjes en jongens. Tegenwoordig is het heel makkelijk om een spelletje voor een Nintendo console te kopen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen via Nintendo eshop tegoed. Je kunt dan kiezen voor welk bedrag je je shop tegoed wilt aanvullen en na het bestellen, krijg je een code via de mail toegestuurd. Met de code kun je een spelletje naar wens kopen.

Je kunt bijvoorbeeld de Nintendo kaart 50 kopen. Met deze kaart kun je heel makkelijk een nieuwe game digitaal aanschaffen in de Nintendo Eshop. En deze kaart kun je ook heel goed cadeau doen. Je komt nooit met een verkeerd cadeau aan met deze kaart.

Games voor iedereen

Nintendo heeft spelletjes in verschillende prijsklassen en veel spelletjes zijn al geschikt vanaf 3 jaar. Er zijn leerzame spelletjes met puzzels te verkrijgen en spannende avonturen spelletjes. En met sommige spelletjes doe je zelfs iets aan je conditie. Met de Joy-Con-controllers kom je in beweging door te boxen, golfen, tennissen of zelfs volleyballen.

Met de leerzame spelletjes leren je kinderen op speelse wijze allerlei vaardigheden. Zo kunnen ze bijleren op het gebied van reflex, kennis, logica en geheugen. Je kinderen hebben eigenlijk niet eens door dat ze iets aan het leren zijn.

Met de avonturen spellen loop je door de meest prachtige omgevingen en zit je op het puntje van stoel. In sommige games maak je een ontdekkingsreis door nieuwe werelden. En met andere games moet je goed opletten om de monsters te verslaan. De graphics van deze games zijn adembenemend en geven je het gevoel alsof je echt in de game zit.

Met de games van Nintendo kunnen je kinderen zich in iedere situatie en op iedere locatie goed vermaken. En heb je zelf even niks te doen en wil je samen met je kind iets leuks doen? Doe dan gezellig mee met je zoon of dochter. Zo heb je een leuke manier om wat quality time door te brengen met je kind.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer