BabykledingFashion en beautyKinderkleding

Garderobe opfrissen? Dit zijn mooie voorjaarskleuren

Rosalie1727 x bekeken

De lucht wordt regelmatig alweer wat blauwer en de vogeltjes laten steeds meer van zich horen. We genieten van ieder zonnestraaltje dat we kunnen pakken. Het zal nu niet lang meer duren: de lente komt eraan! Niet alleen de natuur verandert in razend tempo, het is ook tijd voor nieuwe outfits en lichtere, frisse kleuren. Wat zijn eigenlijk de trends op het gebied van voorjaarskleuren in 2015?

Kleuren voor de vrouw
Je ziet voor dames veel blauwe en grijze tinten. Ook het seaworld-achtige blauw met een groene ondertoon is heel mooi. Naast koele blauwe en grijze kleuren is ook pastel in de mode, van lichtgeel tot zachtoranje en heel lief roze. Heel lichte jeansstof is ook helemaal hip dit voorjaar. Laat je letterlijk opfleuren door een van de vele bloemenpatronen, bijvoorbeeld in de vorm van een soepel vallende blouse of shirt. Bij Esprit vind je prachtige exemplaren.

Kleurige kids klaar voor de lente
Voor meisjes kun je de garderobe een opfrisbeurt geven met mooie tops in mintgroen, zachtpaars of lichtroze. Heel leuk zijn de sportieve jackets of baseballjasjes in zachte kleurtjes. Die combineren mooi met spijkerstof in lichte en blauwe tinten. Leuke merken voor trendgevoelige kinderen zijn HEMA en Name It.

Ook voor jongens kun je niet genoeg denim aanschaffen. Maar dat zal je zoon waarschijnlijk helemaal niet erg vinden… Koop voor je ondernemende boy bijvoorbeeld een mooie spijkerblouse en combineer deze met een jeans en een T-shirt in blauwe en grijze tinten. Speelse accentkleuren voor jongens zijn geel en zachtoranje. Zo kunnen je kids in de mooiste kleuren buiten weer van alles beleven…

Reageer