Als je als moeder je baby borstvoeding geeft, kan een borstkolf een handig hulpmiddel zijn om je melk op te vangen. Als je dit product gebruikt, is het belangrijk dat de kwaliteit goed is en dat de kolf goed werkt. Bij Vertbaudet hebben we een aantal kwalitatieve borstkolven in ons assortiment die jou kunnen helpen bij het geven van borstvoeding. Zo maak je het nog makkelijker voor jezelf. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over borstkolven en waarom je er één zou kunnen gebruiken.

Borstkolf kopen

Een borstkolf is een apparaat dat wordt gebruikt om moedermelk af te kolven. Het bestaat uit een trechter die over de borst wordt geplaatst en een vacuüm creëert om de melk te laten stromen. Borstkolven zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder handmatige en elektrische modellen. Sommige borstkolven zijn ontworpen om te worden gebruikt tijdens het voeden van je baby, terwijl andere modellen bedoeld zijn om je melk af te kolven voor later gebruik.

Diverse soorten borstkolven

Er zijn verschillende redenen waarom je als moeder een borstkolf zou kunnen gebruiken. Sommige moeders gebruiken een kolf om hun melkproductie te verhogen of om ervoor te zorgen dat er voldoende melk beschikbaar is voor hun baby, terwijl andere moeders het gebruiken om hun baby te voeden wanneer ze niet in staat zijn om borstvoeding te geven. Een borstkolf kan ook een uitkomst bieden als je last hebt van gevoelige tepels of borsten. Door te kolven, kan je de melk op een zachte manier uit je borsten halen zonder dat je kindje eraan hoeft te zuigen. Hierdoor kan het genezen van tepelkloven of andere pijnlijke aandoeningen sneller gaan.

Uitgebreid aanbod bij Vertbaudet

Ook zijn er nog een aantal andere redenen waarom het gebruik van borstkolven handig kan zijn. Denk aan moeders die weer aan het werk gaan en hun baby niet mee kunnen nemen naar het werk. Zij kunnen een borstkolf gebruiken om hun melk af te kolven en deze op te slaan voor later gebruik. Ook is het een handig product voor moeder die ongemak of pijn ervaren tijdens het geven van borstvoeding. Zij kunnen een borstkolf gebruiken om hun melk af te kolven en deze aan hun baby te geven zonder dat ze aan de borst hoeven te drinken. Ook voor moeders die ziek zijn of medicijnen nemen die de borstvoeding kunnen beïnvloeden, kunnen een dit gebruiken om hun melk af te kolven en deze aan hun baby te geven.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Er zijn twee hoofdtypen borstkolven: handmatige en elektrische borstkolven. Handmatige borstkolven worden met de hand bediend en zijn meestal goedkoper en eenvoudiger dan elektrische modellen. Elektrische borstkolven zijn voorzien van een elektrische motor die de zuigkracht en snelheid van de kolf regelt. Elektrische borstkolven zijn meestal sneller en efficiënter dan handmatige modellen, maar kunnen ook duurder zijn. Daarnaast zijn er ook nog enkelzijdige en dubbelzijdige kolven te koop. Enkelzijdige kolven zuigen melk uit één borst tegelijk, terwijl dubbelzijdige kolven beide borsten tegelijk afkolven. Dubbelzijdige kolven zijn meestal efficiënter en sneller dan enkelzijdige kolven. Neem contact op met ons, vrijblijvend.

WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van25%*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte
van onze laatste
nieuwtjes en aanbiedingen

*zie sitevoorwarden
×
<< < 1 > >>
  • Sorteer per prijs
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
  • Kortingspercentage
  • Nieuwe artikelen
  • Best verkocht
Afficher produits par page
8 artikelen 1 page(s)

Je hebt 8 artikelen op 8 bekeken

<< < 1 > >>
  • Sorteer per prijs
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
  • Kortingspercentage
  • Nieuwe artikelen
  • Best verkocht
Afficher produits par page
8 artikelen 1 page(s)