Fashion en beautyKinderkleding

Houd je van pit en kleur? Dit zijn leuke kindermerken

Rosalie1816 x bekeken

Zoek je vaak naar vrolijke patroontjes, mooie kleurcombinaties en een goede kwaliteit als het gaat om kinderkleding? En vind je het soms lastig om kleding te vinden waarmee je kind niet als een grijs muisje door het leven gaat? We geven je hier wat tips voor originele merken voor kinderen, die niet altijd duur hoeven te zijn.

Merken met kleur en fleur uit Scandinavië
Er zijn veel Scandinavische merken die kleurige jongens- en meisjeskleding maken en die daarnaast ook goed scoren als het gaat om een duurzame, ecologisch verantwoorde productie. DUNS Sweden en CeLaVi zijn voorbeelden van dit soort merken. Ze hebben collecties waar je behoorlijk hebberig van wordt, maar het nadeel is dat ze vaak nogal prijzig zijn… Rondsnuffelen in de sale periode is dan eventueel een optie.

Een goedkoper alternatief voor deze twee merken is het Deense kinderfashionlabel Name It. Dit merk is wereldwijd op verschillende continenten aanwezig met hippe kinderkleding. Omdat er op grote schaal geproduceerd wordt, is de kleding heel betaalbaar. Een steeds groter deel van de items wordt nu ook milieuvriendelijk gemaakt. De nieuwste trends, levendige kleuren en grappige details maken de kleding heel aantrekkelijk voor kids én hun modebewuste mama’s.

Oer-hollands merk voor stoere baby’s
Dat het niet nodig is om kleding altijd van ver te halen, bewijst het Nederlandse Born To Be Famous. Dit merk wordt gerund door twee Nederlandse ontwerpsters, die frisse, sportieve en betaalbare collecties maken voor baby’s en jonge kinderen. Leuk is dat de ontwerpen vaak stoer en simpel zijn, maar toch opvallen door een lief patroon, een applicatie of een mooi kleurcontrast. Even online rondshoppen dus, dan vind je bij een van de genoemde merken vast de leukste outfits voor je kind…

Reageer