ReizenPraktischVakantie

Jouw ideale vakantie volgens je Chinese horoscoop!

Judith1999 x bekeken

Horoscopen zijn altijd leuk, of je er nu in gelooft of niet. De horoscoop kan je heel veel dingen vertellen. Zo kun je een daghoroscoop kiezen, maar er zijn ook maandhoroscopen en zelfs jaarhoroscopen die je allerlei mooie voorspellingen kunnen doen. De meeste horoscopen worden (vooral voor tijdschriften) gewoon uit de duim gezogen. Maar er is één type horoscoop die wat serieuzer wordt genomen: de Chinese horoscoop. Deze werkt heel anders dan de westerse horoscopen en kan van alles vertellen over jouw karakter, gedrag en eigenschappen. En hij kan je ook nog eens vertellen wat jouw ideale vakantie is!

De basis van de Chinese horoscoop

De Chinese horoscoop wordt heel serieus genomen. Het is zelfs een belangrijke traditie om vóór een huwelijk een horoscoop te laten uitlezen voor beide partners. Matchen de horoscopen niet, dan gaat de bruiloft niet door! De basis is vrij complex, maar zijn nu tools waarmee je snel je horoscoop kunt uitlezen. Dat komt omdat de belangrijkste factor in je horoscoop je geboortedatum is. Het jaar waarin je bent geboren heeft een naam, één van de 12 tekens van de Chinese Dierenriem. Ben je bijvoorbeeld geboren in 2008, dan ben je geboren in het Jaar van de Rat. Dit kun je zien in de tabel hieronder:

Chinese horoscoop
www.homeaway.com

Wat heeft je horoscoop te maken met je vakantie?

Je horoscoop zegt heel veel over het type persoonlijkheid dat je bent. Dit bepaalt voor een groot deel hoe je omgaat met andere mensen en wat jij wel en niet leuk vindt. De een zal bijvoorbeeld graag meegaan in groepsreizen, omdat hij een sociaal persoon is. De ander trekt er liever in zijn eentje op uit en is meer een einzelgänger. De Chinese horoscoop doet op basis van je jaarteken een analyse van jouw karakter. Aan de hand daarvan wordt een reisadvies gegeven. Je krijgt niet alleen je ideale reisgezelschap te zien, maar ook je ideale reisbestemming!

Een handige tool

Het kan soms wat lastig zijn om uit te vissen in welk dieren-jaar jij geboren bent. Daarom heeft HomeAway.com een handige tool gemaakt. Je hoeft alleen maar je geboortedatum in te vullen en dan kom je meteen uit bij je reisadvies. Je krijgt – uiteraard gratis – een schets van je persoonlijkheid op basis van je geboortedatum en het daarbij behorende reisadvies. Hartstikke handig, want zo weet je meteen welke vakantie jij deze zomer gaat boeken!

Het resultaat van de chinese horoscoop
www.homeaway.com

Speciaal voor mama’s

Waarom is dit nu zo bijzonder voor mama’s? Vooral omdat kinderen soms heel lastige vakantiegangers kunnen zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld voortdurend klagen dat ze een vakantie niet leuk vinden, maar niet duidelijk uitleggen waarom. Misschien kun je via de horoscoop achterhalen of je misschien hebt gekozen voor de verkeerde vakantiebestemming. Verder is het ook een mooie inspiratiebron om uit te vinden waar je een leuke vakantie kunt vieren. Heb je even geen mooie, originele ideeën, dan helpt de Chinese horoscoop door je tips te geven van vakanties die bij jou of bij je kinderen passen.

De Chinese Horoscoop werkt heel anders dan het uit de duim gezogen advies uit tijdschriften als de Libelle. Er zit een kern van waarheid in en het heeft een vroeg-wetenschappelijke basis. Dat betekent niet perse dat je voor 100% gebonden bent aan het reisadvies, of dat je nergens anders nog een leuke vakantie zult kunnen doorbrengen! Het is gewoon een heel leuke manier om te kijken of de horoscoop jouw karakter goed inschat en om te zien welke vakantiebestemming goed bij jou zou kunnen passen. Misschien is kamperen met je kids toch niet helemaal de ideale bestemming…

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer