PraktischKids

Je kinderen naar de middelbare school: deze spullen moet je zeker kopen

Mamasopinternet1454 x bekeken
kinderen naar middelbare school

Een nieuwe fase is aangebroken; je kind gaat naar de middelbare school. Daar horen mooie, nieuwe spullen bij waardoor je kind dit nieuwe hoofdstuk voorspoedig mag beginnen. Het is een spannende tijd met veel indrukken. Een goede basis aan spullen maakt deze tijd aangenaam, voor je kind en voor jou. Ook het samen shoppen vergroot de pret, maar welke spullen heb je allemaal nodig? Deze spullen moet je zeker kopen!

Een goede schooltas

De schooltas is het belangrijkste item om aan te schaffen voordat je kind naar de middelbare school zal gaan. De tas moet namelijk niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook passen bij de wensen die je kind heeft. Overleg samen wat de wensen zijn, Brandfield heeft een groot aanbod om de perfecte schooltas te kunnen vinden. Bekijk samen het assortiment en beoordeel welke merken geschikt zijn. De Kipling tas is nog altijd erg populair en behoort tot de favorieten van veel scholieren!

Bij het kopen van een goede schooltas wordt er gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de materialen zijn van belang. De schoolspullen moeten ook tijdens een regenbui intact blijven. Bekijk ook of de tas beschikt over voldoende ruimte voor alle schoolspullen en het een goede lichaamshouding stimuleert tijdens het dragen.

Overzichtelijke agenda

Agenda’s zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook met verschillende structuren. Laat je kind daarom zelf de agenda kiezen met een prettig weekoverzicht waar voldoende schrijfruimte wordt geboden. Zo kunnen alle afspraken, verjaardagen, opdrachten en toetsen goed worden genoteerd.  Door je kind zelf een agenda te laten kiezen, past deze bij de stijl die graag wordt uitgedragen. Een agenda shop je bijvoorbeeld bij de plaatselijke boekhandel, zodat er goed gebladerd kan worden.

Schrijfwaar en schriften

Een etui mag niet ontbreken bij het kopen van schoolspullen. Misschien kan de etui zelfs gematched worden met de schoolagenda. Zo kan je een lijn aanschaffen waar jouw kind helemaal weg van is. De inhoud van de etui is nog belangrijker. Potloden, pennen, een geodriehoek, gum, een stift en schaar, maar ook kleurpotloden kunnen niet ontbreken. De balpennen zijn belangrijk voor alle aantekeningen die gemaakt moeten worden tijdens de lessen. Schrijfwaar is een must voor een goede basis. Ook kaftpapier is prettig om alvast te kopen, maar het is ook handig om te weten hoeveel je nodig hebt. Heb je de boeken al in huis? Dan kan het kaften beginnen, veel succes!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer