CadeausFashion en beautyPraktisch

Jezelf verwennen met prachtige oorbellen

Judith1513 x bekeken

Als moeder heb je misschien de neiging om alleen leuke dingen te kopen voor je kinderen. Maar wist je dat het ook heel goed is om regelmatig even wat aandacht aan jezelf te besteden? Als je zorgt dat je zelf weer blij bent met je uiterlijk, kun je ook een leukere moeder zijn voor je kinderen. Verwen jezelf dus af en toe eens met iets nieuws. Wat denk je bijvoorbeeld van deze prachtige sieraden van Zilveren-oorbellen.nl?

1. Elegante zilveren ringen

Deze prachtige oorstekers zijn gemaakt van puur zilver. Ze hebben een smal gedraaid patroon over de lengte, waardoor de oorbellen een bijzondere uitstraling krijgen. Deze oorringen zijn wat smaller dan gemiddeld en zijn daardoor extra elegant.

2. Set van de levensboom

De levensboom is een symbool voor heel veel dingen. Het staat voor de cirkel van het leven, voor groei en voorspoed. Verder is de levensboom ook een mooi symbool voor een eigen persoonlijke betekenis. Deze set bestaat uit twee prachtige oorbellen en een bijpassende hanger.

3. Opengewerkte blaadjes

Blaadjes hebben een natuurlijke vorm en een prettige uitstraling. Ze worden dan ook vrij vaak toegepast in sieraden. Deze blaadjes-oorbellen zijn echt iets bijzonders. Ze zijn opengewerkt waardoor je alleen de nerven en randen ziet.

4. Hangende bloemen

Deze oorhangers hebben een cirkelvorm met onderaan een eenvoudig bloemetje. Deze sieraden passen heel goed als je een bohemien look wilt creëeren. Omdat er ook veel sieraden met bloemen voor kinderen zijn, kun je hiermee ook een setje maken met je dochter.

5. Dennennaalden

Heb je al eens goed naar een dennentakje gekeken? Het takje wordt omgeven door hele fijne dennennaalden. De artiest die deze prachtige oorhangers heeft ontworpen, hield die aanblik vast in gedachten. Ze zijn verfijnd en bijzonder stijlvol.

6. Oorsteker met Spondylus

Spondylus is een soort zeekoraal die ook goed ‘tam’ kan worden gekweekt. Vroeger werden vooral bloedkoralen gebruikt, maar het winnen van deze sieraden is erg slecht voor het milieu. Toch doet Spondylus er qua schoonheid en uitstraling helemaal niet voor onder!

7. Opengewerkte libellen

Deze schattige libellen zijn bijzonder fijn vormgegeven. De grote lijnen zijn gemaakt van gedraaid zilver. Het fijnere binnenwerk is van heel dun zilverdraad er doorheen geweven. Het geheel vormt een prachtige set van twee fijne, opengewerkte libellen.

Wil jij weer eens mooi en chique voor de dag komen? Of ben je er gewoon aan toe om jezelf weer eens extra te verwennen? Dan zijn deze zeven prachtige zilveren oorbellen een goede tip. Maak eens even wat tijd voor jezelf en neem af en toe wat ‘me-time’. Zo kun je het drukke gezinsleven weer helemaal aan! Je kunt de oorbellen natuurlijk ook cadeau geven aan iemand anders die ze verdiend heeft. Welke van deze oorbellen vind jij het mooist?

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer