KidsFun

Kids blij, jij blij

Mamasopinternet786 x bekeken
Kids blij, jij blij

Veel ouders kiezen voor vakanties waarin veel faciliteiten voor kinderen inbegrepen zijn. De reden hiervoor is heel simpel. Als de kinderen een leuke vakantie hebben, heb je dit als ouders ook. Een hele middag zwemmen geeft jou de tijd voor het lezen van een tijdschrift of zelf baantjes trekken. Ook in eigen tuin kun je ervoor zorgen dat jij aan je eigen vrije tijd toekomt. De ideale manier hiervoor? Koop een trampoline.

Een trampoline is voor het hele gezin

Van kinderen tot volwassenen. Werkelijk iedereen kan zich uitleven op de trampoline. Zelfs huisdieren vinden een trampoline interessant. Ook vriendjes van de kinderen zullen graag op de trampoline gaan. Een trampoline nodigt uit tot lekker bewegen en in de buitenlucht bezig zijn. Naast leuk ook nog eens gezond dus.

Kies voor een trampoline die in je tuin past. Je kunt voor een trampoline kiezen die ingraaft. Het voordeel hiervan is dat jongere kinderen er eerder op zullen klimmen. Afhankelijk van de grootte en hoogte kun je ook een bijpassend net kopen. Deze zorgt ervoor dat bij een valpartij geen kind over de rand heen stuitert.

Ook pubers vinden een trampoline stoer. Eindeloos je salto’s en schroeven oefenen en deze verbeteren. Op de trampoline springen is ook nog eens super goed voor je conditie en gezondheid. Even je warming-up zo beginnen? Goed idee!

Een trampoline is voor het hele gezin

Je hoeft enkel in de buurt te zijn

Je kinderen zullen zich urenlang vermaken op de trampoline. Naast springen kunnen er ook hutten opgebouwd worden, verkleedpartijtjes opgedaan worden met bijbehorend spel of enkel lekker zonnen.  Als je in de buurt aanwezig bent, zul je merken dat ze heerlijk spelen zonder dat je veel moeite voor het spel hoeft te doen.

En dat biedt voor jou de kans om zelf ook lekker te ontspannen. Laat het huishouden even voor wat het is en ga lekker in een stoel in de buurt zitten. Van een kopje koffie drinken met een puzzelboekje tot je favoriete serie bingen. Het kan allemaal, want jij hebt je handen vrij! Als je dan ook nog weet dat een blije moeder voor kinderen zoveel fijner is, dan gaat de gedachte aan het schoonmaken van de badkamer snel weer weg toch?!

Mama heeft even pauze

Verder is het voor kinderen ook een goede les. Mama is nu even niet beschikbaar ( alleen voor noodgevallen) waardoor ze beter hun eigen ruzies en sores leren op te lossen. En daar pluk jij weer de vruchten van. Want ook met kouder weer of zonder trampoline zal dit oefenen weer leiden tot het beter vermaken van zichzelf. Tot langer en gezelliger spelen, zowel alleen als samen.

Weet jij al wat je nu met je vrije tijd gaat doen?

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer