Praktisch

Het kiezen van een kinderwagen… lastig!

Mamasopinternet1897 x bekeken
kinderwagen kiezen

Een kinderwagen uitzoeken is een van de leukste, maar ook duurste aankopen wanneer je een kersverse ouder wordt. Het uitzoeken van een goede kinderwagen is ook nog niet de gemakkelijkste opgave. Een van de merken kinderwagens waaruit je kunt kiezen, en daarbij ook het favoriete kinderwagenmerk van vele moeders, is Joolz. Joolz gelooft dat blije ouders, blije baby’s maken en zal er dan ook alles aan doen om je tot een blije ouder te maken. Alles te weten komen over Joolz en de verschillende kinderwagens van dit merk? Lees dan snel verder!

Waarom het zo moeilijk is om de juiste kinderwagen uit te kiezen, heeft eigenlijk te maken met twee dingen.  Als eerste is het een dure aankoop, waarvan je zeker wilt weten dat het een goede aankoop is en dat het voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je wilt geen problemen krijgen met de kinderwagen en je wilt natuurlijk ook het beste van het beste voor je aanstaande dochtertje of zoontje. Een kinderwagen moet uiteraard een lange levensduur hebben. Wellicht heb je een tweede of derde kindje in gedachten of komt zo’n kinderwagen nog van pas bij je zus, broer, vriendin of noem het maar op. Het tweede puntje is: er is enorm veel keuze als het gaat om kinderwagens en de meesten weten niet waar ze moeten beginnen met zoeken. Onze tip is: Begin met het kijken bij de Joolz kinderwagens. Wij vergelijken een aantal modellen van dit merk!

Wat moet je weten over Joolz?

Het merk Joolz is geïntroduceerd in het jaar 2007 en is inmiddels al verkrijgbaar in 23 landen. Het team van professionals werkt met enthousiasme en passie om het gewenste kwaliteitsniveau te bereiken. Joolz doet er alles aan om het een ouder gemakkelijker te maken. Er zijn verschillende modellen Joolz kinderwagens verkrijgbaar, zodat er voor iedere ouder een geschikte kinderwagen tussen zit. De twee beste modellen van Joolz zijn:

De Joolz day 2 versus de Joolz Geo

Het verschil in deze twee modellen van het merk Joolz zit hem in de functionaliteiten. De Joolz Geo2 is bijvoorbeeld eenvoudig uit te breiden voor een tweede kind of een tweeling. Een uitbreidingsset is optioneel en dus ideaal voor ouders met meerdere kinderen. Of het nu gaat om twee kinderen van dezelfde leeftijd, of twee kinderen van een andere leeftijd. De Joolz Geo2 biedt hier diverse opties in. Wanneer je kiest voor de Joolz Geo2 Mono (geschikt voor één kindje), dan lijkt deze op de Joolz Day2, maar dan met een grote boodschappenmand onder de wieg. Verder hebben deze kinderwagens ook vele overeenkomsten die over het algemeen verwacht worden van een kinderwagen, zoals een verstelbare duwbeugel, vering op alle wielen en zijn zij voorzien van een XL boodschappenmand. Uiteraard is het van belang om alle andere kenmerken nog eens voor uzelf op een rijtje te zetten. Wij adviseren: wil je voorbereid zijn op de toekomst, waarin wellicht nog meerdere kids het gezin uitbreiden? Neem dan de Joolz Geo2.

De uitbreidingsmogelijkheden van de Joolz Geo2

Om de Joolz Geo2 nog nader toe te lichten, nemen we het allergrootste voordeel van deze kinderwagen mee: de uitbreidingsmogelijkheid. Mocht je nog een kleintje verwachten, kun je twee kids in één kinderwagen meenemen. Het meest praktische van de Joolz Geo2 is, is dat deze niet groot is, ook niet met de uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u zorgeloos naar de supermarkt en wordt over het algemeen het wandelen een stuk handiger! De meeste duo kinderwagens worden of veel te breed of veel te lang en worden daardoor onpraktisch. De professionals van Joolz hebben dit probleem gezien en hebben daar een oplossing voor gevonden: de Joolz Geo2.

De Joolz Day2 voor gebruiksgemak, comfort en design

Het kan ook zo zijn, dat je niet opzoek bent naar een kinderwagen met uitbreidingsmogelijkheden. Natuurlijk is de Joolz Geo2 kinderwagen niet enkel geschikt voor ouders die uitbreidingsplannen hebben. Naast de Joolz Geo2 kunt u dan ook de Joolz Day2 in overweging nemen. De Joolz Day2 is een verbeterde versie van de Joolz Day en is kenmerkend aan zijn gebruiksgemak, het comfort voor de kleine en aan zijn stijlvolle design.

De keuze is aan jou!

Wanneer je twijfelt tussen een Joolz Day2 of een Joolz Geo2 raden wij ook aan om te kijken naar wat je gaat doen met een kinderwagen. Het doel van een kinderwagen is natuurlijk om met jouw kindje te kunnen wandelen. Er zit echter wel een verschil in ouders, de een loopt het liefste zo vaak mogelijk een grote ronde in het bos, terwijl de ander het liefst door de stad wandelt. Het is dus belangrijk om in de keuze voor een bepaalde kinderwagen mee te nemen wat je er allemaal mee van plan bent. De zittingen van de Joolz kinderwagens zijn bijvoorbeeld gemaakt op tafelhoogte waardoor je eenvoudig met de kinderwagen naar een terrasje kunt. Zo hebben de Joolz kinderwagens nog veel meer voordelen, die het ondernemen van bepaalde dingen een stuk eenvoudiger maken. Dit soort zaken zijn zeker belangrijk om te weten over een kinderwagen, zodat je weer een stapje dichterbij de keuze voor een bepaalde kinderwagen komt.

Wanneer je voor een Joolz kinderwagen kiest, kies je gegarandeerd voor een uitstekende kinderwagen. Of je nu kiest voor de Joolz Day2 of voor de Joolz Geo2, het zijn beide uitstekende kinderwagens en voldoen beide aan alle veiligheidsnormen. Verder zijn beide kinderwagens ook uit te breiden met verschillende kinderwagenaccessoires van het merk Joolz. Onze laatste tip is: stel eerst op wat jouw wensen en eisen zijn en kies aan de hand van dit lijstje tussen deze twee modellen kinderwagens, dat maakt het een stuk eenvoudiger!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer