Fashion en beauty

Kin fillers: dit zijn de voor- en nadelen

Mamasopinternet899 x bekeken
Kin fillers: dit zijn de voor- en nadelen

Heb je wel eens overwogen om te kiezen voor kinfillers? Een kinfiller is immers een manier om ervoor te zorgen dat jouw gezicht er beter uit zal komen. Een kin filler is een niet-chirurgische optie indien jij graag je kin zou willen vergroten of de kaaklijn in je gezicht zou willen verbeteren. Fillers kunnen op deze manier een alternatief vormen voor een permanente kaakimplantaat operatie. Bij een filler is er immers sprake van een tijdelijke injectie waarmee zacht weefsel onder de huid wordt geïnjecteerd. Dit heeft minder rimpels als gevolg en brengt gelaatstrekken meer in evenwicht. Steeds meer vrouwen kiezen tegenwoordig voor kin fillers. Waarom? Dat lees je in onderstaand artikel.

Voordelen van een kin filler

Het gebruik maken van een kin filler heeft een aantal voordelen als gevolg. In de eerste plaats zijn de fillers niet definitief, indien de filler niet goed bevalt is het mogelijk om je gezicht weer enigszins aan te passen. Verder is er weinig hersteltijd nodig voor het plaatsen van een filler. Indien je kiest voor een behandeling bij Betan Clinics is er sprake van een relatief korte ingreep waarbij een natuurlijk en subtiel resultaat centraal staat. Na afloop van een behandeling heb je altijd nog de mogelijkheid om de resultaten aan te passen. De resultaten zijn dus niet permanent en kunnen altijd nog worden teruggedraaid. 

Kin fillers

Nadelen van een kin filler

Het grootste nadeel van een kin filler plaatsen heeft tevens te maken met het feit dat de behandeling niet van permanente duur is. Het effect van de behandeling duurt maar enkele jaren, waardoor je meerdere vervolgbehandelingen nodig hebt om je uiterlijk te behouden. Deze vervolgbehandelingen kosten uiteindelijk meer geld dan één permanente behandeling, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Een ander nadeel van een kin filler is dat de vervolgafspraken een verslavend effect kunnen hebben. Tenslotte zullen de resultaten van iedere behandeling misschien voor jou blijven tegenvallen. 

Vergelijken van verschillende opties

Voordat je besluit om te kiezen voor een kin filler is het van belang om de verschillende opties te vergelijken met elkaar. Hierdoor ben je in staat om uiteindelijk de beste keuze te maken voor jou. Als je overweegt om te kiezen voor kin fillers is het dus belangrijk om tevens andere behandelingen te overwegen. Bovendien kan je tevens besluiten om je te laten adviseren door een cosmetisch arts. Is een behandeling daadwerkelijk nodig of is een andere optie verstandiger? Bepaal of een fillerbehandeling iets voor jou is en of dit het gewenste resultaat oplevert.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer