Kinderkleding

Laat je kind een eigen shirt bedrukken

Judith2557 x bekeken

Voor de zoveelste keer sta je in de winkel te grommen en te mopperen terwijl je kind maar door blijft zeuren omdat ‘er geen leuke kleren zijn’. En hoewel je probeert hem of haar duidelijk te maken dat dit is wat er is en dat er maar gewoon een keus moet worden gemaakt, is er een klein stemmetje in je achterhoofd dat zegt: “Eigenlijk is het nog waar ook. Er zijn ook maar weinig écht leuke kleren hier.” Heb jij dit probleem ook al eens gehad? Dan wordt het tijd om je kind een eigen shirt te laten bedrukken.

meisje-wil-shirt-bedrukken
Afbeelding via shutterstock.com

Eigen opdruk maken

Eigen kleding bedrukken is voor veel kinderen een garantie op leuke kleding. Je kind mag helemaal zelf kiezen welke afbeelding of tekst er op het shirt komt te staan. Je kunt dus gerust je kind laten zoeken naar iets moois om op het shirt te laten drukken. Wat dacht je van een stoere tijgerkop, een schattige eenhoorn of een prachtige adelaar? Natuurlijk kun je ook denken aan interessante of grappige tekst of een enorme smiley – daar ben je helemaal vrij in!

Welk shirt kies je?

Er zijn in de webshop van reclameland twee verschillende kwaliteiten shirts verkrijgbaar. De ‘gewone’ shirts zijn van goede, degelijke kwaliteit. De ‘premium’ shirts zijn echter nog een slag dikker en sterker en zodoende meer geschikt voor ruwe kinderen die houden van wilde spelletjes. Kies dus het shirt dat het beste past bij jouw kind. Het ontwerp kan door je kind worden gemaakt en ingeleverd, waarna het shirt keurig bedrukt bij jullie wordt afgeleverd.

Met een bedrukt shirt ben je er zeker van dat je een mooi, origineel ontwerp hebt dat andere kinderen niet hebben. Jouw kind kan dus trots zijn om zijn/haar nieuwe shirt – zeker als het helemaal zelf ontworpen is! Dit shirt is niet alleen een erg mooi kledingstuk dat lang meegaat, maar kan ook heel goed dienen als sinterklaascadeau of verjaardagscadeau. Zo sla je twee vliegen in één klap!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer