Kinderkamer

Leuke vloerkleden voor de kinderkamer

Judith1 comment3119 x bekeken

Met een vloerkleed in de kinderkamer breng je een leuk en warm accent in de kinderkamer. Ze bestaan in vele stijlen, afmetingen, kleuren of afbeeldingen. Voor elk kind of elke kinderkamer is er wel een ideaal vloerkleed.

Kleurrijk accent in de kinderkamer

Kinderen houden van heldere, krachtige en uniek gekleurde kamers. Het weerspiegelt hun levendigheid. Felle kleuren bij een vloerkleed voor de kinderkamer doen het bijvoorbeeld altijd heel goed. Ze zorgen er voor een speels karakter en brengen letterlijk kleur in de kamer. Hierdoor wordt deze kamer een stuk aangenamer om erin te spelen en geeft ze de nodige energie aan jouw kinderen.

mooi-speelkleed-kinderkamer
www.onlinespeelkleed.nl

Disney kinderkamer

De figuren van Disney doen het goed in elke kinderkamer. Er zijn figuren die al vele jaren en generaties meegaan en nog steeds heel populair zijn. We denken hierbij bijvoorbeeld aan Mickey en Minnie Mouse. Andere Disney figuren zijn veel meer recentelijk, maar al zeker even populair. Anna en Elsa van de Frozen-film vind je ondertussen reeds in duizenden kinderkamers. Al deze figuren komen dan ook heel frequent voor als afbeelding op vloerkleden. Op die manier kan je eenvoudig en vrij voordelig de hele kamer inrichten rond een bepaalde Disney figuur.

Speelkleden voor uren speelplezier

Met al die schermen in huis, is het niet gemakkelijk jouw kinderen te overtuigen om eens met hun klassieke speelgoed te spelen. Met een leuk en origineel speelkleed is dat al een stuk gemakkelijker. Er bestaan vloerkleden in allerlei verschillende thema’s. Is jouw kind dol op de dieren van de boerderij of de dieren uit de dierentuin? Kies dan een speelkleed in dit thema. Maar daarnaast bestaan er nog speelkleden in vele andere thema’s zoals dino’s, prinsessen, paardenrijschool… En allemaal laten ze jouw kind al spelende een nieuwe wereld ontdekken.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

1 Comment

  1. Elke kinderkamer zou eigenlijk een speelkleed moeten hebben. Het kan het kamertje net even wat warmer maken en is natuurlijk heerlijk zacht om op te spelen. Mijn dochter heeft laatst eendisney speelkleed gekregen van oma. Wat is ze hier toch blij mee!

Reageer