Fashion en beautyBabykleding

Leuke zomerse kleding voor baby’s

Judith1530 x bekeken

Verwacht jij in de zomer je baby? Of ben je pas bevallen? Dan heb je natuurlijk leuke zomerse babykleding nodig. De meeste babykleding begint in maat 50 of 56 en loopt door tot maat 80 of 86. Over het algemeen zijn deze kleertjes super schattig en je hebt er al snel veel teveel van. Het is dan ook goed om je niet zomaar te laten verleiden, maar gericht kleertjes te kopen. Wat heb je nodig? Dit zijn 6 leuke zomerse kleertjes voor baby’s.

1. Een warm vestje

Huh? We gingen toch zomerse kleertjes uitzoeken? Ja, maar Nederland is eigenlijk net ietsjes te koud. Voor koude dagen of als je ’s avonds ook nog met je baby buiten wilt zitten, is een warm vestje heerlijk. Vooral de hele kleintjes hebben er al snel behoefte aan. En dan is dit stoere vest toch ook wel weer erg schattig.

2. Boxpakje met bijzondere look

Dit super lieve boxpakje heeft een heel bijzondere look. Het ziet er namelijk uit als een tuinbroekje. Het truitje zit er echter aan vast gestikt. Dit is ideaal voor kleine kindjes in de zomer. Meestal wordt geadviseerd om jonge baby’s één laag meer aan te trekken dan je zelf draagt. Heb jij een shirtje aan, dan is een boxpakje met dunne lange mouwtjes ideaal voor je kindje.

3. Stoer shirt voor kleine jongens

Dit stoere shirt is tegelijkertijd erg grappig. Het past goed bij kleine stoere jongens die al vrolijk om zich heen kijken. Het is ook erg gemakkelijk als je kind al een beetje is gaan omrollen en kruipen. Dit stoere shirtje komt uit de noppies baby collectie en is extra stevig.

4. Jurkje met korte mouw

Hoewel de doorsnee zomer in Nederland niet echt heel warm is, hebben we wel zo’n 2x per jaar een hittegolf. Tijdens een hittegolf loop je zelf waarschijnlijk het liefst zonder kleren. En dat betekent dat een jurkje met korte mouwtjes ook voor de kleintjes een prima idee is. Dit schattige jurkje is toch niet te weerstaan?

5. Mouwloos jurkje

Wat grotere kindjes kunnen vaak nog lichter gekleed worden in de zomer. Een mouwloos jurkje is lekker comfortabel en makkelijk bij het aan- en uitdoen. Je moet natuurlijk wel goed opletten dat je kindje niet (te lang) in de zon komt.

6. Zonnehoedje

Last but not least: wat is er leuker dan een mini zonnehoedje voor je baby? Het ziet er echt onweerstaanbaar uit en is bovendien nog nuttig ook. Zeker wanneer je gaat wandelen met de kinderwagen, helpt een zonnehoedje om de ogen te beschermen tegen de felle zon. Er zijn natuurlijk schattige zonnehoedjes voor meisjes en stoere varianten voor jongens.

Leuke zomerse babykleding is ontzettend leuk om voor te shoppen. De kledingmaten zijn ook nog gemakkelijk. Over het algemeen vallen de kleertjes ongeveer hetzelfde, zodat je ze vrij betrouwbaar online kunt kopen. En gaat het toch een keertje mis, dan kun je ze meestal zonder problemen gratis ruilen voor een betere maat. Zo is de kledingkast van jouw baby weer helemaal up-to-date voor de zomer!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer