DIYFun

Nu eens shoppen voor jezelf!

Mamasopinternet963 x bekeken
Nu eens shoppen voor jezelf!

Mama’s shoppen op de een of andere manier niet graag voor zichzelf. Ga de stad maar eens in, je komt altijd weer terug met kleding voor je kinderen of je partner. En jij? Jij loopt nog wel een seizoen langer in die trui die eigenlijk niet meer kan. Maar jij bent ook belangrijk! Door mooie kleding te dragen zul je je een stuk fijner voelen. En dus wordt het nu tijd dat je eens voor jezelf gaat shoppen.

Online shoppen is een uitkomst

Nu, in deze tijden van Corona (en de bijbehorende maatregelen), kun je bijna niet anders. Maar ook als de winkels gewoon open zijn is online shoppen een uitkomst. Je hoeft niet even snel-snel een winkelstraat door te rennen in de hoop dat je op tijd terug bent om je kinderen uit school te halen en je peuter gaat niet lopen muiten in een winkel als jij in het pashokje staat. Lekker online bestellen en thuis passen is dan veel fijner. Je hoeft dan ook niet alles tegelijk te regelen, maar je kunt stap voor stap je winkelmandje vullen en pas bestellen als je daar klaar voor bent.

Designerfashion bestel je ook online

Designerfashion bestel je ook online

Ook designermode, zoals Nikkie kleding, bestel je gewoon online. Ideaal natuurlijk, maar online krijg je ook nog eens mooie kortingen. En dat is altijd mooi meegenomen.

Je kunt je complete outfit met één merk samenstellen. Van het shirtje tot het rokje en zelfs de laarzen zijn van Nikkie. Wie Nikkie is? Nikkie Plessen is een Nederlandse dame die je kunt kennen van series als Goede Tijden Slechte Tijden en Costa! Door de presentatie van Project Runway kwam ze in aanraking met mode en besloot hier zelf mee aan de gang te gaan. En dat is haar goed gelukt!

Maak je set compleet met een mooie winterjas

Maak je set compleet met een mooie winterjas

Je hebt een mooie set kleding gevonden, maar die oude winterjas kan écht niet meer. De voering begint er een beetje uit te komen en de naden laten wat los. Het wordt dus tijd om eens te snuffelen tussen de dames winterjassen. Ook online natuurlijk! Je ziet dat er vooral veel donkere winterjassen zijn. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een mooie zwarte of donkerblauwe winterjas is goed te combineren met alle kleding die je hebt. Qua model kun je echter je lol op. Van een bomberjack tot een parka, van een trenchcoat tot een mooie mantel, je kunt dragen wat je maar wilt.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer