KidsFunPraktisch

Op zoek naar een kindvriendelijke tablet? Een aantal tips!

Mamasopinternet1287 x bekeken
Kindvriendelijke tablet

Het gebruik van tablets en andere mobiele apparaten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds meer kinderen maken kennis met digitale apparaten, waaronder de kindertablet. Deze tablets kunnen worden ingezet voor spelletjes, maar ook voor educatieve doeleinden. Steeds meer basisscholen stimuleren ouders om tablets te kopen. Als je een tablet voor je kind koopt, wil je wel dat de tablet veilig te gebruiken is. Tegenwoordig zijn er veel gevaren op het internet en je wilt niet dat je kind op iets stuit dat niet geschikt is voor kinderen. Op de website van Kurio Store vind je uitsluitend kindvriendelijke tablets waarmee je de veiligheid van je kind kunt garanderen.

Tablet kindvriendelijk

Kurio Tab Connect Studio 100: ideaal voor jong en oud

De Kurio Tab Connect Studio 100 staat bekend om het feit dat je het tabletgebruik van je kind kunt beheren. Door middel van de “Kurio™ Connect” app kan jij zien wanneer je kind gebruik maakt van de tablet, hoe hard het volume staat en kan je de helderheid van het scherm controleren. Mocht je kind dus ’s nachts zijn tablet gebruiken, krijg je een pushbericht via je telefoon. Vervolgens kan jij een bericht typen en zal de tablet je bericht voorlezen. Als kers op de taart kan je ook nog eens de tablet op afstand uitzetten. Handig!

Bericht sturen via App

Meer controle als ouder

Een kindvriendelijk tablet kan zorgen voor de nodige ontspanning op een drukke dag. Maar als ouder wil je alleen niet dat je kind de hele dag door op een tablet zit of een gevecht moet aangaan wanneer de speeltijd erop zit. Het maken van tijdsafspraken werkt vaak niet, omdat kinderen tijdsafspraken niet begrijpen. Met de Kurio Tab Connect Studio 100 kan je als ouder de speeltijd zelf instellen. Wanneer de speeltijd erop zit, geeft de tablet dit zelf aan. Nadat de tijdslimiet is verstreken, zal de tablet zelf uitgaan. Zo voorkom je eindeloze discussies met je kind en wordt maakt alles een stuk makkelijker.

Internetfilters

De Kurio Tab Connect Studio 100 is voorzien met het welbekende Kurio™ Genius internetfiltersysteem: het systeem zorgt ervoor dat meer dan 32 miljard websites worden gefilterd. Zo komt je kind niet in aanraking met kindonvriendelijke content.

Dit maakt de Kurio Tab Connect Studio 100 niet voor niets het best geteste kindertablet op de markt. Heb jij al een kindvriendelijke tablet?

Tip: Bekijk onze top 5 van kindertablets

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer