Cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau voor je kind? Bestel een drone!

Mamasopinternet1729 x bekeken
Drone

Weet je af en toe ook niet meer wat je je kind cadeau moet geven? Hij/Zij lijkt toch alles al zo’n beetje te hebben? Wat wellicht een origineel cadeau is, wat ook nog als voordeel heeft dat je kind naar buiten gaat, is een drone. Bij een drone zal iedereen in eerste instantie denken aan van die grote objecten die heel veel lawaai maken. Er zijn echter ook veel kleinere, leukere mini drones te verkrijgen. Dit soort drones wegen niet meer dan 4 kg en over het algemeen hebben de drones een klein formaat.

Maak mooie opnames met de drone

Enkele van de mini drones zijn niet alleen leuk voor kinderen. Tussen de kleinere, goedkopere drones zitten ook een aantal modellen waar je man of misschien wel jijzelf ook veel plezier aan kan beleven. Sommige drones beschikken namelijk ook nog over een camera, waardoor je dus je gehele vlucht later kan terugkijken op je laptop of computer. Enkele van die drones met camera hebben ook nog de functie dat je live kan meekijken tijdens het vliegen. Zo heeft de kleine Cheerson CX-10WD een camera aan de voorkant zitten. Dat wat de camera ziet, kan jij via je eigen telefoon via een gratis app ook live zien. Je kijkt op die manier dus echt mee vanuit de ogen van de drone.

Andere aspecten waar je op moet letten bij een drone

Naast het feit of een drone over een camera beschikt, verschillen drones ook op het gebied van de vliegtijd die er mogelijk is op een volle accu, hoe ver je kan vliegen met een drone en de manier waarop je hem bestuurt. Sommige drones worden namelijk door middel van een controller bestuurd, terwijl andere drones bestuurd worden aan de hand van een app op je telefoon of tablet.

Voor- en nadelen van een drone

Al met al zijn drones een leuke nieuwe vorm van speelgoed. Je kind speelt buiten en je zal ongetwijfeld een “coole” moeder zijn als je een drone cadeau geeft aan je kind. Het enige nadeel van een drone is dat als ze ergens tegenaan vliegen het kan gebeuren dat er iets kapot gaat aan de drone. Meestal zijn voor alle drones wel reserveonderdelen te verkrijgen, waardoor dat probleem ook weer snel opgelost is.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer