WonenBabykamerKinderkamer

Schattige dier wanddecoraties voor de kinderkamer

Mamasopinternet2137 x bekeken
dier wanddecoratie

Kinderen kunnen een grote interesse hebben voor dieren. Wanneer ze bezig zijn met alles te ontdekken, wordt de aandacht op straat vaak getrokken door schattige honden of katten, maar er zijn nog veel meer diertjes die kinderen leuk vinden. Het is een leuke optie om de interesse voor dieren ook in de decoratie van de kinderkamer te betrekken. Eerder vertelden we je al 6 leuke ideeën en tips voor een kleine babykamer. Vandaag laten we je de meest schattige wanddecoraties met dieren erop zien.

Lieve konijntjes aan de muur

Konijntjes zijn super geschikt als huisdier wanneer je kleine kinderen hebt. Ze vergen wel wat verzorging, maar als ze tam zijn, kunnen ze leuk los door het huis of de tuin huppelen! Het is dan ook niet gek dat kinderen zo weg zijn van konijnen. Ze zijn klein, pluizig en hebben een super schattig neusje. Waarom ze je ze dan ook niet in de baby- of kinderkamer ophangen? Er zijn zoveel verschillende soorten wanddecoratie met konijnen erop. Op de foto’s hierboven zie je een voorbeeld van een schattig hangoor konijntje op posterpapier. Op de andere foto zie je een fluffy konijn op canvas.

ezels aan de muur

Ezels zijn ook de favoriet van veel kleine kinderen. Dit komt omdat je ze veel op kinderboerderijen ziet. Ze zijn klein van stuk en dat maakt ze natuurlijk extra schattig. Op de foto bovenaan dit artikel zie je een voorbeeld van hoe je deze ezel op canvas leuk op een wandplankje neer kunt zetten. Geen wandplankje? Deze haal je goedkoop bij de Ikea. Een leuke optie is om een wandplankje op te hangen en hier een schattige wanddecoratie op te plaatsen, samen met een schattige knuffel of nachtlampje.

Verschillende materiaalsoorten aan de muur

Op de foto’s hierboven zie je dieren op canvas en posterpapier. Dit zijn twee hele gangbare materialen om te gebruiken, omdat ze in vrijwel iedere interieurstijl passen. Niet alleen op de kinderkamer, maar ook in de woonkamer zie je deze materialen vaak terug. Er zijn alleen nog veel meer soorten wanddecoratie die ook heel geschikt zijn voor op de baby- en kinderkamer. Je kunt een schattige wanddecoratie met dieren erop bijvoorbeeld ook afdrukken op plexiglas. Plexiglas is een populaire materiaalsoort die een luxe uitstraling geeft aan de afbeelding. Dit komt doordat het zonlicht van achteren door de decoratie heen kan schijnen, wat een mooi effect geeft. Heb je houtkleurige meubels in de kinderkamer te staan? Dan is het ook leuk om te matchen met deze stoere stijl en te kiezen voor een schattige foto van een dier op hout of aluminium.

Wat voor wanddecoratie heb jij op de kinderkamer?

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer