BabykledingBabyshower cadeausFashion en beautyKraamcadeausPraktisch

20 schattige rompertjes voor baby’s

Judith4112 x bekeken

Als (aanstaande) moeder ben je natuurlijk regelmatig op zoek naar rompertjes voor je kleintje. Of je nu een volledig nieuwe baby-uitzet moet aanschaffen waar je rompertjes voor nodig hebt, of omdat de oude versleten raken: in de eerste twee jaren van je baby gebruik je heel veel rompertjes. Je hebt ze in allerlei vormen, kleuren en met allerlei leuke plaatjes. Hier hebben we voor jou 20 voorbeelden van de meest schattige rompertjes die we konden vinden.

Teksten voor schattige rompertjes

Sommige teksten staan standaard afgedrukt op rompertjes. Je vindt deze leuke rompertjes meestal online of bijvoorbeeld op de markt bij een baby-kraam. Sommige winkels hebben ze ook, maar meestal heb je dan wat minder keuze mogelijkheden.

parool - tesco.com
www.tesco.com
etsy.com
www.etsy.com
drankprobleem - etsy.com
www.etsy.com

 

kinderliedje - stupid.com
www.stupid.com

Zelfbedachte teksten

Je kunt natuurlijk ook heel schattige rompertjes zelf  ontwerpen. Dit doe je meestal online bij webwinkels, waar je je eigen tekst kunt invoeren. Soms kan daar ook een plaatje bij, maar meestal zijn die mogelijkheden beperkt. Het is ook heel erg lief als papa en baby een combinatie dragen van een eigen ontworpen shirt en schattig rompertje.

guide.alibaba.com
www.guide.alibaba.com
som - wheretoget.it
www.wheretoget.it
tekst - zulily.com
www.zulily.com
noadvice - polyvore.com
www.polyvore.com

Beestjes op leuke rompertjes

Beestjes zijn ook altijd schattig in combinatie met baby’s. Lieve beertjes, schattige hertjes of een snoezig kijkend eendje: zowat alle beestjes maken van een simpel rompertje een schattig rompertje. Je kunt ze er zelf op naaien, maar heel veel winkels hebben wel rompertjes met een beestje erop.

picklick.com
www.picclick.com
loveyou - 365love.net
www.365love.net
hertje - waneloo.com
www.waneloo.com
lieve beestjes - aliexpress.com
www.aliexpress.com

Meisjes rompertjes

Er zijn natuurlijk ook rompertjes die alleen bedoeld zijn voor meisjes. Super schattige rompertjes, die je een jongetje ook niet aan zou durven trekken. Deze ‘dames-rompers’ zijn bedoeld voor kleine prinsesjes en leveren ook leuke foto’s op voor later. Ben je nog op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een meisje, dan is dit een ideaal cadeautje!

stijlvol - stylishbabyclothes.com
www.stylishbabyclothes.com
luipaard - 4akid.co.za
www.4akid.co.za
meisjes - allthatglittersandgold.com
www.allthatglittersandgold.com
strikjes - wanelo.com
www.wanelo.com

Jongens rompertjes

Ook voor jongens zijn er schattige rompertjes te vinden – al hebben deze meestal ook een stoer tintje. Uiteraard zijn dit weer rompertjes die je niet snel zou kopen voor een meisje. Overigens zijn hier ook twee pakjes ingeslopen die eigenlijk niet als rompertje mee mogen tellen, maar ze zijn zo schattig dat we ze jullie niet wilden onthouden!

 

yes we can - tumblr.com
www.tumblr.com
blauw - 4women.co
www.4women.co
beertje - aliexpress.com
www.aliexpress.com
babyblokjes - thinkgeek.com
www.thinkgeek.com

Misschien heb jij in je zoektocht naar schattige rompertjes ook nog een leuk rompertje gezien. Stuur ons dan even een berichtje, of laat het weten via de reacties!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer