Fashion en beautyCadeausKinderkleding

Schoenen kopen voor je man en kinderen? Handige tips!

Mamasopinternet2158 x bekeken
Mannen winkelen

Omdat de meeste mannen het niet leuk vinden om te winkelen, zijn de vrouwen vaak verantwoordelijk voor het aanschaffen van schoenen voor zichzelf, voor de kinderen en zelfs voor hun man. Hanteren jullie ook deze rolverdeling in huis, maar vind je het niet altijd gemakkelijk om schoenen te kopen voor je man en kinderen? Gebruik dan de tips in dit artikel om het ‘shoeshopping’ voor de man en de kinderen gemakkelijker te maken.

Tip 1: ga op een rustig moment naar de winkel

Zeker als je jouw man en kinderen meeneemt naar de winkel, is het verstandig om op een rustig moment te gaan winkelen. Ga niet op de drukke zaterdag of op koopzondag naar de winkel om schoenen te kopen, maar bezoek de winkel op een wat rustiger moment. Is het druk in de winkel, dan is de kans namelijk groot dat jouw man nog sneller is uitgekeken op het winkelen en de kinderen nog sneller moe worden en gaan jengelen of zeuren. Ook kan drukte ervoor zorgen dat je de perfecte schoenen minder snel vindt, wat betekent dat je meer winkels moet bezoeken om de juiste schoenen te vinden en je man en kinderen dus langer moet kwellen.

Tip 2: maak er een veelzijdig dagje van

De meeste mannen en kinderen vinden het niet leuk om de hele dag door de winkelstraten te sjokken en winkel na winkel te bezoeken. Hebben jouw man en kinderen ook moeite met urenlang winkelen? Ga dan niet winkel na winkel af, maar maak er een veelzijdige dag af. Ga bijvoorbeeld eerst even nieuwe schoenen kopen, om vervolgens naar de bioscoop te gaan, de dierentuin te bezoeken of een andere leuke dag te organiseren. Overigens hoeft de activiteit na het winkelen helemaal niet duur te zijn, want je kunt ook heerlijk gaan wandelen in het bos of de speeltuin bezoeken met het gezin als je eenmaal schoenen hebt gekocht. Vertel je man en kinderen vooral dat jullie na het winkelen iets anders gaan doen, zodat ze iets hebben om naar uit te kijken.

Tip 3: koop de nieuwe schoenen online

De laatste tip die we je willen geven, is dat je de schoenen voor je man en/of kinderen ook eenvoudig online kunt aanschaffen. Je zoekt samen met je man en kinderen naar schoenen die je aanspreken, je schaft de schoenen aan en je man en/of kinderen kunnen de schoenen gewoon thuis passen. Dit betekent niet alleen dat ze de deur niet uit hoeven, maar ook dat ze hun nieuwe schoeisel gewoon in de eigen omgeving kunnen passen. En weet je niet precies welke maat jouw man heeft of welke schoenmaat je kinderen hebben? Dan kun je ook altijd meerdere schoenmaten van dezelfde schoen bestellen, zodat je nog de keuze hebt bij het kiezen van de definitieve schoen. De schoenen die niet passen, stuur je gewoon terug om je geld terug te krijgen. Er zijn diverse webshops waar je leuke herenschoenen en kinderschoenen kunt kopen.

Schoenen kopen voor je man en kinderen: het valt reuze mee!

Gebruik je bovenstaande tips bij het kopen van schoenen voor je man en kinderen, dan valt het reuze mee om nieuwe schoenen te zoeken. Je moet iets anders winkelen dan je gewend bent en een beetje geduld hebben, maar uiteindelijk vind je op deze manier wel de perfecte schoenen.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer