Kinderkamer

Tips voor fotobehang in de kinderkamer

Mamasopinternet1 comment3565 x bekeken
sprookjeswereld behang

Vind jouw kleine ventje of dametje ook dat hij te groot is voor de inrichting van de slaapkamer? En ben je op zoek naar manieren om de kinderkamer om te toveren zonder hier veel geld aan uit te geven? Graag geven we je vandaag tips voor stijlen hoe je met fotobehang de kinderkamer snel en makkelijk een nieuwe look geeft.

Er zijn natuurlijk duizend-en-één mogelijkheden voor een nieuwe sfeer in de kinderkamer. Er bestaat fotobehang voor de kinderkamer in elke stijl die je kunt bedenken. In dit artikel geven we je graag tips voor een metamorfose met fotobehang met afbeeldingen. Bij jullie dus geen saaie muur meer, maar een wand met een spetterende print met een foto.

Haal de natuur in huis

Is jouw kind helemaal weg van de natuur en dieren? Voor de toekomstige boswachter, dierenarts of de nieuwe Freek Vonk kun je een fotobehang met bomen of met afbeeldingen van dieren kiezen. Zo haal je een stukje buiten binnen. Door te kiezen voor foto´s van daadwerkelijke bossen en wilde dieren, creëer je een levensechte look op de muur. Vind jouw kindje dat nog wat eng, dan kun je natuurlijk ook fotobehang met tekeningen van de dieren in het bos kiezen.

In slaap vallen met je favoriete Disney figuur

Disney fans kunnen de muur in hun kamer in stijl aankleden. Er is een speciale collectie met fotobehang van bekende Disney figuren en films verkrijgbaar. Cars, Winnie de Poeh, Mickey & Minnie Mouse en Finding Dory komen allemaal graag de muur in de kinderkamer versieren en zorgen dat jouw kleintje heerlijk in slaap valt.

Disney fotobehang

Op wereldreis in je eigen kamer

Voor de jonge reisliefhebbers en wereld ontdekkingsreizigers is er natuurlijk niets leukers dan een fotobehang met een wereldkaart. Of kies een fotobehang met een afbeelding van de favoriete plek van jouw kleintje, zoals Amsterdam, Parijs of Toscane. En droomt hij altijd van een reis naar bijvoorbeeld New York? Haal The Big Apple dan nu in de kinderkamer door een fotobehang van New York te kiezen.

Wist je trouwens dat er fotobehang van verschillende materialen bestaat? Papieren fotobehang is over het algemeen het goedkoopst en vereist enige nauwkeurigheid bij het opplakken. Daarnaast bestaat er ook vliesbehang, dit is van betere kwaliteit en is eenvoudig te behangen, waardoor ook de prijs hoger ligt. Eenmaal op de muur is het resultaat van de verschillende soorten vaak gelijk, je moet alleen bij het opplakken goed kijken hoe je het gekozen behang moet verwerken. De (web)shop waar je behang gaat kopen, kan je vast advies geven hoe je het door jouw uitgezochte wallpaper moet behangen.

Zin gekregen in een metamorfose van de kinderkamer? Kruip samen met jouw kleine achter de computer, bekijk wat er allemaal mogelijk is en kies een mooie afbeelding uit. We wensen je alvast veel plezier met het samen uitzoeken van fotobehang voor een nieuwe stijl in de kinderkamer!

Ps. Wil jouw kleintje ook een nieuw bed in zijn omgetoverde kamer? Lees dan vooral verder op ons blog waar we je tips geven hoe je het bed in de kinderkamer ook een nieuwe look kunt geven.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

1 Comment

  1. Fotobehang is inderdaad een super leuke manier om een kinderkamer op te vrolijken. Mijn dochter was erg blij toen ik haar muur veranderde naar een sprookjesbos. Ook leuk om als verrassing te doen voor een verjaardag!

Reageer