Fashion en beautyBabykledingCadeausKidsKinderkleding

Top-5 leukste zomerkleding voor baby’s en kids in 2016

Mamasopinternet2214 x bekeken
tuniek zomerjurkje

Nu de zomer in aantocht is, liggen de winkels weer vol met leuke zomerkleren. Vooral voor baby’s en jonge kinderen is het echter een stuk gemakkelijk om de kleding online te bestellen. Ook deze zomer zijn er weer bepaalde kleuren en kleertjes die een echte must-have zijn. Daarom hier een top-5 van de leukste zomerkleding voor baby’s en kids in 2016.

  1. Broeken

Zowel in de baby- als in de kindermode is de broeken-stijl aan het veranderen. Waar tot voor kort vooral de spijkerbroek het nog heel goed deed vanwege zijn stoere uiterlijk, zijn het nu joggingbroeken die populair zijn. Dit is vooral voor baby’s een hele opluchting, want ruwe spijkerstof is niet altijd lekker op een gevoelig baby-huidje. Baby’s en kids krijgen een ontspannen, relaxte look met een joggingbroek. Babykleding is online gemakkelijk te vinden in diverse webshops. Je hoeft dan niet met baby en al de stad in en bovendien krijg je ook online goede service. Bevalt het broekje toch niet, dan kun je dit gratis terugsturen.

jogginsbroek kinderkleding

  1. Jurkjes

Deze zomer doet vooral de tuniek het erg goed als zomerjurkje. Deze zijn gemakkelijk, licht en lekker luchtig zodat de kleintjes het niet te warm krijgen in een hete zomer. Vooral pastelkleuren doen het dit jaar goed, waarbij je ook kunt denken aan lichte regenbogen en patroontjes. Dit geldt voor zowel baby’s als jonge meisjes. Heb je meerdere kinderen in verschillende leeftijden, dan kun je ook leuke combinaties samenstellen van zowel meisjes- als babykleding. Met wat mixen en matchen kun je je hele gezinnetje een leuke zomerlook geven.

tuniek zomerjurkje

  1. Blouses

Blouses zijn eigenlijk niet zo goed te combineren met een joggingbroek. Daarom kun je, wanneer je kiest voor een blouse, beter een leuk kort broekje bij kiezen. Dit jaar is het helemaal in om te kiezen voor een neutrale blouse, gecombineerd met een opvallend gekleurde korte broek. Blouses vind je wel wat bij babymode, maar ze zijn veel meer te vinden bij de kinderkleding. Vaak zijn blouses bij kleine baby’s niet zo handig en beginnen we daar pas mee wanneer de baby al bijna de kindermaten heeft bereikt.

blouses kinderkleding

  1. Bolero’s

Zoals we wel gewend zijn in Nederland, zitten er nog best frisse dagen tussen de warmte in. Daarom doe je er, zeker met kleinere kinderen, altijd verstandig aan een leuke passende bolero mee te nemen. Wordt het dan wat frisser, dan hebben de kinderen het toch niet koud. Bolero’s zijn al enkele jaren in de mode en de populariteit wordt nog niet minder. Dit komt vooral omdat het zo’n makkelijk kledingstuk is. In tegenstelling tot een jasje neemt het bolero nauwelijks ruimte in, maar zorgt hij wel voor genoeg warmte als het kouder wordt.

bolero kinderkleding

  1. T-shirts

Om een ontspannen en relaxte look helemaal af te maken combineer je de joggingbroek met een gaaf t-shirt. Vooral bij de jongens vind je dit jaar veel shirts met getallen of teksten. De simpele patroontjes zijn dit jaar heel wat minder populair en ook kies je liever niet voor een egaal gekleurd t-shirt. Ook voor meisjes zijn er in de kindermode heel wat leuke shirts te vinden, die dan wel weer veel patroontjes bevatten.

t-shirt kinderen

Door eenvoudig wat te zoeken kun je heel veel kinder- en babykleren online vinden en bestellen. Dit scheelt jou weer een tripje naar de stad, wat met kinderen niet altijd even handig is. Zolang de kinderen nog klein zijn passen ze vrijwel altijd de kleding die je voor hen bestelt. Shop je bij een goede webshop, dan zijn de garantie- en bedenk-regeling minstens even goed als in een fysieke winkel.

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van www.jayno.nl

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer