CadeausKidsOverigePraktisch

Top 7 persoonlijke moederdag cadeaus

Judith2502 x bekeken

Moederdag komt er weer aan, dus ook de zoektocht naar cadeaus. In sommige gevallen moet mama zelf de kinderen helpen om een leuk cadeau te vinden, in andere gevallen helpt papa of een familielid een handje. Want hoewel kleine kindjes het nog helemaal fantastisch vinden om iets zelf te knutselen, willen oudere kinderen graag iets ‘echts’ geven. En wat is dan leuker dan een persoonlijk cadeau dat helemaal naar wens kan worden ingevuld? Wij vonden 7 schattige, persoonlijke moederdag cadeaus waar ieder moederhart van smelt.

1. Klok met foto en/of tekst

Is het tijd voor een nieuwe klok in huis? Dan is een klok natuurlijk het ideale moederdag cadeau. Zeker als je hem persoonlijk maakt met een mooie foto of een leuke tekst! Deze klok is een super schattige eyecatcher en een prachtig cadeau waar elke mama trots op zal zijn.

Fotoklok als persoonlijk cadeau.jpg

2. Geborduurde luxe badjas

Als mama kom je niet altijd aan relaxen toe. Dus hoe schattig is het dan als je van je kind een geborduurde persoonlijke badjas krijgt? Die moet natuurlijk meteen geprobeerd worden, een mooi moment om even lekker te relaxen!

Geborduurde badjas met naam.jpg

3. Hanger met foto

Medaillons en persoonlijke hangers hebben altijd iets bijzonders. Deze hanger is zeker bijzonder, want hier is een foto in gegraveerd. De hanger is er in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een is die past bij de kleren die mama vaak draagt.

Hanger van edelstaal met foto

4. Een houten hart

Wil jij een mooi cadeau geven dat ook leuk voor de sier kan worden neergezet of opgehangen? Dit houten hart is perfect om in de keuken of de woonkamer op te hangen. De tekst mag je zelf kiezen, dus je kunt het helemaal op maat bestellen.

Houten hartje met eigen tekst.jpg

5. Mok met foto en tekst

Veel moeders beginnen de dag met een bakje koffie. En dat is natuurlijk nog veel fijner als dat kan uit een persoonlijke mok met een mooie foto. Zo word je pas echt fijn wakker en het is ook later nog een leuke herinnering.

Mok met persoonlijke foto

6. Persoonlijk dienblad

Natuurlijk krijgt mama op moederdag haar ontbijt op bed geserveerd. Het is dan echt supergaaf als je dat ontbijtje serveert op een prachtig nieuw dienblad. Natuurlijk inclusief een mooie, originele tekst en wat mooie familieprentjes.

Persoonlijk bedrukt dienblad

7. Knuffelbeertje met foto

Is je moeder gek op knuffels (of hou je er stiekem zelf heel veel van)? Dan kies je voor dit schattige knuffelbeertje. Hij is heerlijk zacht en draagt een prachtig shirtje dat je op maat kunt laten bedrukken. Je kunt er bijvoorbeeld een mooie foto op laten drukken als mooie herinnering aan deze moederdag.

Superschattig beertje met foto

Deze 7 voorbeelden zijn cadeaus waar elke mama blij van wordt. Eindelijk eens geen cadeaus die subtiel worden weggewerkt als niemand het merkt: dit zijn cadeaus om trots op te zijn! Ze zijn afkomstig uit de collectie van yoursurprise.nl, dé specialist op het gebied van persoonlijke cadeaus. Ben je een beetje aan de late kant met het zoeken van een leuk cadeautje? Geen nood: ook de persoonlijke cadeaus worden zo snel mogelijk geleverd en worden meestal al de volgende dag afgeleverd. Overigens zijn deze cadeaus niet alleen erg leuk als moederdag cadeau, maar kunnen ze ook goed worden aangepast om te dienen als origineel kraamcadeau!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer