Fashion en beauty

Waar let je op bij het kopen van ondergoed?

Mamasopinternet536 x bekeken
Waar let je op bij het kopen van ondergoed?

Het aanbod voor damesondergoed is zo groot geworden, dat je bijna niet meer weet welk ondergoed geschikt is voor jou. Er zijn een aantal vragen die meteen bij je op kunnen komen, zoals: Welk materiaal is het fijnst? Welk model past bij mijn lichaam? Welk ondergoed is geschikt onder een strakke jurk? Welke ondergoed is corrigerend? Of: Welke kleur moet je kiezen? In deze blog worden drie onderwerpen benoemd waar je op moet letten bij het kopen van damesondergoed.

Welk materiaal ondergoed moet je kiezen?

Voor damesondergoed wordt verschillende soorten materiaal gebruikt. Maar aan alle stoffen zitten voor- en nadelen die je met elkaar moet vergelijken. Het dragen van katoenen ondergoed is over het algemeen de beste keuze. Dit komt voornamelijk omdat katoen veel lucht doorlaat en erg zacht is. Daarnaast is het ook nog erg betaalbaar en zit het ook nog eens comfortabel. Een ander materiaalsoort wat veel gebruikt wordt voor damesondergoed is Modal. Modal is een semisynthetische textielsoort. De stof is erg glad, voelt zacht aan en is duurzaam. Het nadeel hieraan is dat de stof iets prijziger is.

Welke modellen damesondergoed zijn er?

Welke modellen damesondergoed zijn er

Vrouwenlichamen hebben verschillende figuren, waar ook verschillende modellen damesondergoed bij horen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een string, boxer of hipster. Een string kun je dragen wanneer je wil dat jouw ondergoed onzichtbaar is onder je kleding. De string is een hoog uitgesneden slip waar je je billen goed ziet. Een boxer is een model dat meer comfort biedt en langere pijpen heeft. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van schurende bovenbenen. De hipsters zijn erg geliefd onder vrouwen. Een hipster is een model dat laag uitgescheden is wat ervoor zorgt dat het mooi aansluit bij de benen.

Maar niet alleen het model is belangrijk. Ook bij het kiezen van de maat moet je aandacht aan besteden. Een onderbroek moet niet te strak zitten, anders ziet dit er niet mooi uit onder je kleding. Wanneer je twijfelt over je maat, kun je het beste vragen om advies in een speciaalzaak.

Welke kleur ondergoed moet je kiezen?

Naast dat jouw ondergoed fijn moet zitten, wil je niet dat je onderbroek door je kleding schijnt. Het is daarom belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Draag je vaak een witte broek of jurk? Draag daaronder dan zeker geen wit ondergoed! Onder witte kleding kun je het beste een kleur kiezen die lijkt op jouw huidskleur. Dit kan huidskleur zijn, maar ook een grijzige tint en soms zelfs rood.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer