Fun

Welke films kijk jij op Moederdag?

Mamasopinternet1319 x bekeken
films moederdag

Op zondag 13 mei vieren we Moederdag, de dag waarop we moeders mogen verwennen. Ook staan we stil bij wat zij allemaal voor ons doen. Een mooie traditie om met elkaar tijd door te kunnen brengen. Bijvoorbeeld door een dagje samen op stap te gaan naar het strand, een stad om gezellig te shoppen of ergens lekker een hapje te eten. En in de avond? Dan is het toch heerlijk om samen op de bank te ploffen en een filmmarathon te houden? Dankzij het Alles in 1 pakket van Telfort kijk je gratis naar vijf Moederdag films. Geniet je mee? Veel kijkplezier!

Gratis vijf Moederdag films voor jou geselecteerd

Worstel je ook altijd met de keuze welke film je wilt kijken? Telfort maakt het dit jaar een stuk eenvoudiger, want je kunt maar liefst vijf gratis films kijken op Moederdag! Maar ook daarna heb je voldoende tijd om de overige films te zien. De films die Telfort voor Moederdag selecteerde, kijk je namelijk helemaal gratis tot en met 31 mei. Welke van deze Moederdag films ga jij kijken? Zet de popcorn, M&M’s en andere favoriete snacks van jullie maar vast klaar en geniet van deze gezellige filmavond!

Filmtip 1 – PS: I Love You

Niets is fijner dan je zielsverwant aan je zijde te hebben. Gerry en Holly lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Als Gerry overlijdt is Holly dan ook ontroostbaar. Totdat ze een brief met geluidsrecorder in haar postvakje krijgt. Gerry heeft 12 brieven aan haar nagelaten en geeft in elke brief instructies over wat ze die dag moet doen. Zo ontstaat een jaar vol avonturen voor Holly en haar vrienden.

Filmtip 2 – Chocolat

De jonge moeder Vianne Rocher verhuist samen met haar dochtertje naar een klein plaatsje in Frankrijk. Het is een strenggelovig dorpje en de bewoners zijn er vrij stug. Vianne opent er een chocoladewinkel en weet één voor één de bewoners voor zich te winnen. Op magische wijze weet ze voor iedere klant de perfecte chocolade te maken, behalve voor zigeuner Roux, gespeeld door Johnny Depp.

Filmtip 3 – Jackie

De tweeling Sofie en Daan ontvangen een onverwacht belletje over hun onbekende biologische moeder uit Amerika. Jackie, de moeder, gooit de levens van de tweeling op z’n kop. Hoewel de relatie tussen moeder en dochters stroef loopt, komen de drie steeds dichter bij elkaar. Een roadtrip door Amerika met een moeder die slecht ter been is zorgt voor veel hilariteit en drama.

Filmtip 4 –  Haar naam was Sarah

De tienjarige Sarah wordt in 1942 samen met haar ouders uit hun huis in Parijs opgepakt. Ze verstopt haar broertje in de kledingkast en belooft hem te komen bevrijden. Sarah komt alleen nooit meer terug. Zestig jaar later schrijft journalist Julia Jarmond een artikel over deze razzia. Ze gaat op zoek in de archieven en via het dossier van Sarah ontdekt zij het geheim van haar schoonfamilie.

Filmtip 5 – Knielen op een bed violen

Hans is gelukkig getrouwd met Margje en ze leiden een gezinsleven op hun kwekerij. Wanneer Hans een diepreligieuze ervaring meemaakt, is hij ervan overtuigd oog in oog te hebben gestaan met God. Hans verliest zijn zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Niet alleen zijn huwelijk, maar ook de relatie met zijn twee zoons komt onder druk te staan. Hans lijkt steeds meer in de macht van de sekte te vallen, terwijl Margje niets meer kan doen dan toekijken.

Zet jouw moeder in het zonnetje en maak er een gezellige dag van! En in de avond sluit je Moederdag af met deze heerlijke filmtips. Veel kijkplezier!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer