Winnen

Win een badcape met eigen tekst!

Judith2033 x bekeken

Mamasopinternet heeft weer een leuke winactie waarbij we producten mogen weggeven! Deze keer gaat het om een prachtige badcape waar je naar keus je eigen tekst op kunt laten borduren. Super schattig voor je kleintje en nog praktisch ook! Wat moet je doen om kans te maken op deze badcape? Like & Share dit bericht op Facebook! Woensdag 23 November maken we de winnaar bekend.

Geborduurde badcape

Een badcape is ideaal voor als je je baby net in bad hebt gedaan of hebt gedoucht. De kleine moet snel worden afgedroogd om te voorkomen dat hij/zij het koud krijgt. Dat kun je doen met een gewone handdoek, maar een speciale baby badcape is veel handiger. Hier kun je je kindje lekker in wikkelen en er zit een speciale rand om het hoofdje warm te houden. Zo kun je je kindje snel en gemakkelijk afdrogen na het badderen en koelt de baby niet teveel af.

Gewone badcapes zijn natuurlijk al handig. Maar wat dacht je van een mooie geborduurde badcape met de naam van je kindje erop? Niet alleen handig maar ook nog eens hartstikke leuk! Je kunt zelf kiezen welke tekst er op de badcape wordt geborduurd. Deze badcape van Digitransfer hebben wij alvast mogen uitproberen. Hieronder enkele impressies van de cape: onze kleine Esther vind hem geweldig!

Baby in badcape Baby in badcape Baby in badcape Baby in badcape Baby in badcape

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer