Winnen

(Gesloten) Winactie: Verjaardagsslinger HOERA JAAR met bijpassende cijfers

Mamasopinternet3439 x bekeken
verjaardagsslinger hoera jaar zwart wit

We mogen namens de webwinkel KiddyColors.com een prachtige verjaardagsslinger weggeven met HOERA JAAR in zwart-wit én bijpassende cijfers. Op deze manier kun je de verjaardagsslinger ieder jaar gebruiken.

Hoe maak ik kans om te winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs vragen we je om het onderstaande Facebookbericht te liken en te delen. Wanneer je dat doet maak je kans op de prijs! Vrijdag 20 Mei maken we de winnaaar bekend.

KiddyColors probeert het leven van mensen mooier te maken!

KiddyColors wordt gerund door Renske de Gee. Zij woont sinds 5 jaar met haar man en 2 kinderen in Thailand, Chiang Mai. Samen met haar man is ze haar droom gevolgd en hebben ze de stap genomen om Nederland te verlaten. Renske was in Nederland werkzaam als verpleegkundige in de Jeugdgezondheisdzorg en wilde in Thailand ook graag met kinderen gaan werken. Het idee was om een eigen organisatie op te zetten voor kansarme kinderen. Al snel werd duidelijk, dat er in Thailand al veel organisaties fantastisch werk verrichten. Dat heeft doen besluiten om KiddyColors op te richten met als voornaamste doel om een positieve verandering te brengen in het leven van Thaise en Birmese werkende moeders. Renske biedt de vrouwen die voor Kiddycolors werken flexibele werkuren en een goed salaris. Ze kunnen hun uren zelf indelen, zodat ze ook tijd hebben om voor hun kinderen te zorgen. Ook betaalt KiddyColors het schoolgeld van de kinderen van de medewerkers. Sommige vrouwen maken de producten vanuit huis, anderen nemen hun kind mee naar kantoor. Het is maar net wat hen het beste uitkomt. Zo lang producten zorgvuldig in elkaar gezet zijn en het er netjes uitziet. De klant moet hoe dan een perfect product ontvangen.

In de webwinkel van KiddyColors vind je op maat gemaakte naamslingers in verschillende kleuren, unieke verjaardagsslingers die jaren te gebruiken zijn door een systeem waarmee je de cijfers kunt verwisselen en trendy decoraties voor elke baby- en kinderkamer. Wie bij KiddyColors koopt draagt bij aan betere arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen in Thailand. Fair trade, kleurrijk en speciaal voor jouw kindje met de hand gemaakt.

Daarnaast doneert KiddyColors 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen in Thailand. Deze goede doelen zijn gericht op kinderen en hun families en educatie. Aan het einde van je bestelling zie je exact hoeveel van jouw besteedde bedrag zal worden gedoneerd. Op de website kun je lezen aan welke projecten het geld is besteed.
Wie een product bij KiddyColors bestelt, weet dat er in Thailand iemand met liefde en aandacht aan is gewerkt. Het best verkopende product zijn de naamslingers. Dat ís KiddyColors. De naamslingers zijn op maat gemaakt helemaal naar wens van de klant en mensen komen er vaak voor terug. Een persoonlijk cadeau, of het nou voor je eigen kind is of een kraamcadeau voor familie of vrienden.

KiddyColors is een bedrijf met een eerlijk verhaal.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer