Fun

10 mannen waar je onmiddelijk op afknapt

Judith1185 x bekeken

Als single moeder heb je misschien best zin in een pleziertje. En het is natuurlijk je goed recht om lekker te gaan daten. Helaas loopt niet elke date even soepel. En van déze horror dates weet je twee dingen zeker: je zit alleen nog op de klok te kijken tot je weg kan en deze vent wordt nóóóóit jouw partner!

1. Hij pulkt in zijn neus

Eerst graaft hij met zijn vinger tot het tweede vingerkootje in zijn neus, om vervolgens de buit grondig te bestuderen. En daarna knipt hij het weg tussen zijn vingers. Terwijl jij ineens helemaal geen zin meer hebt in die heerlijke entrecote.

2. Alles draait om geld

Nou ja, dat hij het vaak had over geld was nog wel te doen. Maar als de rekening op tafel verschijnt, pakt hij zijn pen erbij. Hij streept keurig aan wat hij heeft genuttigd, rekent het bedrag tot de cent nauwkeurig uit en betaalt exact zijn deel. Waarna hij met jou meerijdt zonder het te hebben over een vergoeding voor de benzine.

3. Hij stinkt

Online leek het zo’n leuke knapperd. En als je hem ziet, valt het heel erg mee: hij heeft zijn foto’s niet eens opgeleukt. Waarom heeft zo’n hunk geen vriendin? Tot je hem gedag hebt gezegd en bent gaan zitten. Oef, wat een lucht! Ehm… ik heb toch niet zo’n honger eigenlijk…

4. Hij is iets ‘vergeten’ te vertellen

Ben je op date met een romantische vent, blijkt er een addertje onder het gras te zitten. Pas tegen het eind van de date is het: “Oh ja, dat vergat ik je nog te vertellen. Ik heb een ex en we zitten midden in een vechtscheiding. Momenteel zijn we bezig met het regelen van alimentatie voor onze twee kids”.

5. Iets te enthousiast

Hij begint niet met drie neutrale zoenen, maar geeft meteen een zoen op je mond. Tijdens het eten wil hij graag je hand vasthouden en hij zit telkens met zijn benen tegen jouw benen op te vrijen. Als je voorzichtig informeert wat de plannen voor de avond zijn, vertelt hij enthousiast dat hij kaartjes heeft voor de film ’50 tinten grijs’.

6. Spoiler alert

Samen een film kijken lijkt een hele leuke date. Tot je erachter komt dat hij de film al honderd keer gezien heeft. En telkens als het spannend wordt uitgebreid gaat vertellen wat er gaat gebeuren. Zelfs als je hem duidelijk probeert te maken dat dat de film toch wel een beetje bederft.

7. Een iets te diep glaasje

Al bij het voorgerecht bestelt hij zijn eerste drankje. Dat is al leeg nog voordat jij je bord leeg hebt. En zo blijft het doorgaan, tot hij bij het dessert hartstikke teut is. In een onbewaakt ogenblik vertelt hij dat het heel normaal is om twee kratten pils binnen een week weg te werken.

8. Wat hij vertelt over zijn ex

Dat je ex een date heeft, is op zich geen ramp. Maar wel als hij precies uit de doeken doet hoe hij daarmee omgaat. Dat hij sjoemelt met de belastingopgave zodat hij geen alimentatie hoeft te betalen. Dat hij zijn kinderen ook weleens ophaalt als dat niet is afgesproken. En dat hij alles doet om dwars te liggen als hij de kans krijgt. Heel hoopgevend voor jou als jullie een relatie krijgen die weer beëindigd wordt.

9. Hij verwacht meteen te eindigen in bed

Als jij tegen het eind van de avond afscheid wilt nemen, is hij verbaasd. Waarom neem je afscheid? Je gaat toch nog wel mee naar mijn huis? Of anders ga ik wel met jou mee! Heb jij eigenlijk wel een beetje een comfortabel bed?

10. Hij weigert rekening te houden met jouw kind(eren)

Hij stuitert maar door: dat jullie volgende week wel weer kunnen afspreken, binnenkort een weekendje weg, op termijn gaan samenwonen. En als jij voorzichtig vertelt dat je ook nog een kind hebt om rekening mee te houden wordt hij driftig. Die kan toch wel gewoon naar je ex zeker!?

Deze dates zijn behoorlijk mislukt en de reden is wel duidelijk. Heb jij ook zo’n horror date gehad en kom je maar niet van hem af? Dan is het misschien nuttig om hem deze 10 vieze gewoonten van moeders te vertellen. Wie weet is dat voor hem een afknapper!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer