KinderkledingFashion en beauty

Zo goed als nieuw – tweedehands kinderkleding

Rosalie1828 x bekeken

De meeste moeders vinden het leuk om hun kind hip en verzorgd te kleden. Met goede jeans en shirts, een mooie jas en schoenen van een goed merk om het geheel af te maken. Dat het een hoop geld kost als je alles nieuw koopt, is helaas ook een feit. En bovendien is je kind vaak in no time uit de kleding gegroeid. Hoe pak je dit aan?

Hip met vintage

Hoe kun je nu voor weinig geld er toch voor zorgen dat je zoon of dochter altijd helemaal naar je smaak gekleed is? In een mooi rokje van een trendy merk of in stoere shirts waarmee je zoontje de blits maakt? Kijk dan eens op Marktplaats of in tweedehandswinkels. Heb je weinig tijd of staan tweedehandswinkels je tegen vanwege het wat stoffige imago? Online vind je steeds meer leuke webshops met goedkope merkkleding voor baby’s en kinderen. Er is heel veel leuke tweedehands kinderkleding te vinden die er nog prachtig uitziet en nauwelijks gedragen is.

Online shoppen

In de kledingwebshops maak je je keuze uit nieuwe kleding, vintage spullen en/of outletaanbiedingen. Voorbeelden zijn Brandkids of VintyKids. Hier kun je online snuffelen naar afgeprijsde kleding en schoenen voor je kids. Heb je al een bepaalde stijl in je hoofd, zoals chique, basic of streetwear, dan kun je op sommige sites zelfs op stijl shoppen. Ook stylingtips zijn er te vinden, zodat je snel weer helemaal bij bent voor wat betreft trends en je ideeën kunt opdoen voor coole combinaties.

Mixen en matchen met oude en nieuwe kleding en zo unieke outfits verkrijgen is in ieder geval helemaal iets van nu. Het voordeel van tweedehands kinderkleding is naast de kostenbesparing ook dat er minder kleding geproduceerd hoeft te worden. Zo draag je bij aan een schonere wereld. Dan ben je dubbel goed bezig voor je kids!

Reageer