Over ons

Het team van Mamasopinternet.nl bestaat uit meerdere moeders die het leuk vinden om af en toe een artikel te schrijven. De eindredactie ligt bij Judith Möhlmann. Zou jij het leuk vinden om bij te dragen aan mamasopinternet.nl? Meld je dan aan als gastblogger!

Over Judith
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse mama van Esther. Ik ben geboren en getogen in het puntje van Zeeland, opgeleid in Groningen (RUG) en nu werkzaam vanuit mijn woonplaats in Friesland. Al tijdens mijn studie was ik dol op het schrijven van essays en opdrachten. Dit heb ik na mijn studie vertaald in het schrijven van diverse opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Commerciële teksten, advertorials, blogs, vrije opdrachten… Het meeste geniet ik van het schrijven van blogs, omdat ik hier al mijn creativiteit in kwijt kan.

Sinds kort heb ik www.mamasopinternet.nl in beheer gekregen en kan ik daar veel blogs voor schrijven. Superleuk natuurlijk, want dankzij mijn zwangerschap was ik veel met dit soort teksten bezig. Nu ik kortgeleden zelf een mama ben geworden, is het natuurlijk nog veel leuker om hier over te schrijven! Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het thema baby’s en kinderen heeft mijn interesse.

Naast dit speciale blog voor mama’s, heb ik ook een blog over eten: www.meer-weten-over-eten.nl. Neem ook hier eens een kijkje voor lekkere / gezonde tips die ook voor (aanstaande) mama’s interessant zijn!

mamasopinternet