Fashion en beauty

Dit worden de parfumtrends van de herfst

Mamasopinternet184 x bekeken
Dit worden de parfumtrends van de herfst

De zomer is bijna voorbij en de herfst komt eraan. Tijd om de zomergarderobe om te wisselen voor truien, laarzen en warme jassen. De herfst brengt daarnaast ook nieuwe parfumtrends met zich mee en we zien dit seizoen veel veranderingen. Als moeder staan we altijd klaar om onze familie optimaal te verzorgen. Maar we verdienen het ook om onszelf af en toe te verwennen met nieuwe parfums. In dit artikel ontdek je de nieuwste parfumtrends van de herfst die perfect zijn voor iedere hardwerkende mama!

Warme bloemige geuren

Een van de grootste parfumtrends van dit seizoen is de warme bloemengeur. Deze trend is perfect voor vrouwen die houden van bloemige geuren, maar ook op zoek zijn naar een warmere geur om de herfst te omarmen. Ga op zoek naar een bloemige geur bij Narciso Rodriguez met een warme ondertoon om jezelf te verwennen en klaar te zijn voor de koudere dagen. Denk bijvoorbeeld aan de Narciso Rodriguez For Her, een bloemige geur met onder andere perzik, roos en amber.

Houtachtige geuren

Een andere trend die we deze herfst veel zien, zijn houtachtige geuren. Deze geuren roepen herfstgevoelens op en zijn perfect voor vrouwen die houden van een beetje mysterie in hun geur. Denk aan geuren zoals cederhout, patchouli en sandelhout. Combineer deze geuren met bloemige noten voor een perfecte balans. Een houtachtige geur is natuurlijk ook perfect als mannen parfum. Denk bijvoorbeeld aan de Narciso Rodriguez Bleu Noir, een tijdloze houtachtige geur met iris en roze bessen.

Oriëntaalse geuren

Oriëntaalse geuren

Ook oriëntaalse geuren zoals de Musc Noir Rose van Narciso Rodriguez blijft populair deze herfst. Deze geuren zijn perfect voor vrouwen die van warme en kruidige geuren houden. Denk aan noten van vanille, kaneel en amber. Combineer deze geuren met houtachtige noten voor een fantastische herfstgeur.

Fruitige geuren

Hoewel fruitige geuren meestal geassocieerd worden met de zomer, blijven ze ook deze herfst trending. Geuren zoals peer, appel en perzik zijn perfect voor vrouwen die nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van de zomer. Combineer deze geuren met warme noten zoals sandelhout en patchouli om ze herfst-proof te maken.

Minimalistische flesjes

Niet alleen de geuren zijn vernieuwend deze herfst, ook de flesjes zijn dat. We zien veel minimalistische flesjes met strakke lijnen en effen kleuren. Deze flesjes passen perfect bij moderne en minimalistische vrouwen die houden van simpele, maar elegante ontwerpen.

Als mama verdien je het om jezelf af en toe te verwennen met een nieuw parfum. Deze herfst zien we veel vernieuwende geuren en flesjes. Van warme bloemengeuren tot houtachtige en oriëntaalse geuren, er is voor elke vrouw wel een passende geur te vinden. Ga dus op zoek naar jouw perfecte herfstgeur en trakteer jezelf op iets nieuws. Je bent het waard!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer