Fashion en beauty

Dit zijn de meest populaire parfums van het moment

Mamasopinternet694 x bekeken
Dit zijn de meest populaire parfums van het moment

Een parfum kan een outfit helemaal maken, zeker als je naar een speciale gelegenheid gaat. Heb jij je favoriete geur al gevonden, maar ben je toch nog op zoek naar wat nieuws? Misschien houd je ervan om keuze te hebben tussen je geuren of je bent gewoon een heerlijke verzamelaar die geen genoeg kan krijgen van heerlijke geuren. Er zijn een aantal geuren die nooit uit de mode raken en we bespreken daarom graag een paar populaire geuren van het moment. Lees je even mee? Misschien zit jouw nieuwe favoriet er wel tussen en staat deze binnenkort in jouw badkamer.

La vie est belle van Lancôme

Er komt bij elke vrouw een moment in haar leven dat zij deze parfum in de kast heeft staan. La vie est belle van Lancôme is een ware favoriet, al jarenlang. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat hier al tientallen variaties van uitgebracht zijn. Als de oorspronkelijke parfum je niet veel doet, kun je altijd nog de andere varianten proberen. Houd je bijvoorbeeld erg van bloemige geuren, dan kun je eens kijken naar de ‘florale’ of de ‘en rose’. Houd je meer van zwaardere parfums, dan is de ‘Intensément’-variant wellicht een goede match!

Coco Mademoiselle van Chanel

Coco Mademoiselle van Chanel

Een andere wereldwijde favoriet is Coco Mademoiselle van Chanel. Toen deze geur in 2001 gelanceerd werd, hebben heel veel vrouwen deze voor eeuwig in hun hart gesloten. Het moet het jongere zusje van de populaire Coco vertegenwoordigen, om zo het imago van Chanel te verjongen. Met modellen in de reclames als Kate Moss en Keira Knightly is dit aardig gelukt. De geurt doet denken aan een stoere dame uit Parijs op een zonnige lentedag. Voeg een vleugje oriëntaalse details toe en de geurbeleving is compleet.

Libre van Yves Saint Laurent

Libre is een vrij nieuw parfum van Yves Saint Laurent, maar heeft in korte tijd veel harten van zowel dames als heren gestolen. Het parfum symboliseert een krachtige vrouw met veel vrijheid, die doet wat zij wil. Tegelijkertijd is het een heerlijk vrouwelijke geur met zachte lavendel en sensuele oranjebloesem uit Marokko. De flacon is ook een ware beauty om te zien en staat waarschijnlijk prachtig op jouw kaptafel of in de badkamer. Mocht je van een zwaarder parfum houden, dan kun je ook altijd nog kiezen voor de Libre intense, welke je ook goed zal staan tijdens een avondje uit.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer