ReizenVakantie & Uitjes

Wat is een ‘down under’ vakantie?

Mamasopinternet596 x bekeken
Wat is een 'down under' vakantie?

De zomer staat weer voor de deur! Velen van ons nemen deze kans om wat vakantiedagen op te nemen om lekker van het heerlijke weer te kunnen genieten. Anderen boeken juiste een vakantie naar het buitenland  of kiezen ervoor om op vakantie in Nederland te gaan. Ben jij een mama en wil je graag naar het buitenland? Heb je geen idee waar je naartoe zou kunnen gaan? In dit artikel zullen wij je een top aanbeveling doen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Ga down under

Als je dit jaar op vakantie wilt gaan en geen idee hebt wat een top bestemming is, dan is Australië een echte aanrader. Australië staat bekend als het land “down under”, omdat het land in het verre zuiden ligt. Het land heeft heel veel te bieden. Zo kun je er heerlijk genieten van de natuur, de prachtige stranden en waanzinnige landschappen. Wanneer je er naartoe gaat is het goed om te weten wat de ‘must see’ plekken in het land zijn. Een van de mooiste plekken Down Under is toch echt wel de Great Barrier Reef. Het is zonder twijfel een van de grootste riffen in de hele wereld. Je kunt er heerlijk snorkelen en duiken. Wat het een mooie ervaring maakt is dat je er de meest bijzondere zeedieren en koraalsoorten kunt vinden. Naast de Great Barrier Reef is White Beach heaven een plek die je zeker moet bezoeken als je in Australië bent. Deze strand geeft je dan ook zeker een hemels gevoel. Het zand is volledig wit en het water is kristalhelder blauw. Een wandeling op het strand is dan ook zeker aan te raden. 

Ga down under

Een combinatie vakantie

Wil jij weten hoe je een reis down under helemaal compleet kunt maken?  Combineer Australië met Nieuw-Zeeland voor de meest waanzinnige vakantie die je mee zult maken. Wanneer je naar Nieuw-Zeeland gaat kun je genieten van de vele landschappen die het te bieden heeft. Zo heb je de mogelijkheid om 13 verschillende nationale parken te bezoeken. Daarnaast heeft het land prachtige flora’s en fauna’s en kun je er zelfs de maori-cultuur ervaren. Ook in Nieuw-Zeeland kun je van prachtige witte stranden genieten. Omdat het land zo veelzijdig is kun je zelfs het regenwoud of gletsjers bezoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom, kun je je als mama weer helemaal opladen door een reis down under naar Australië en Nieuw-Zeeland te maken. Beide landen hebben prachtige landschappen en heerlijke stranden. Ga jij deze reis ook maken?

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer