BabykledingFashion en beautyKinderkleding

Gave baby- en kinderkleding online

Judith2054 x bekeken

Steeds meer grote kledingwinkels gaan sluiten of beperken hun collectie. Dit is vooral te merken aan de bijzondere kleren: baby- kinder- en zwangerschapskleding. Deze kleding wordt namelijk relatief minder goed verkocht dan kleren voor mannen of vrouwen, omdat de doelgroep kleiner is. De winkels maken minder winst, met als gevolg: hogere prijzen of een kleinere collectie. Omdat kinderen gemakkelijke kledingmaten hebben en die vrijwel altijd passen, is een groot deel van de kinderkleding overgegaan naar online shops. Zo vind je de gaafste baby- en kinderkleren lekker makkelijk online!

Hoe vind je leuke kleren?

Bepaal eerst welke merken jij leuk vindt en welke jouw kind goed passen. Merken kunnen onderling best veel verschillen als het gaat om de kledingmaat. Zo zijn er merken die bij jouw baby of kind meteen perfect vallen, terwijl andere merken altijd te groot / te klein / te breed / te lang zijn. Gelukkig kun je bij de betere webshop de bestelling gewoon gratis retourneren, dus heb je de mogelijkheid om thuis uit te proberen wat wel of niet goed past. Handig, want kinderen zijn meestal niet de meest geduldige shoppers!

Leuke babykleding online

Bekende merken voor babykleding

Babykleding is er in vrij veel merken. Bekende merken zijn:

  • Beebielove
  • Feetje
  • Tumble ‘n Dry
  • Z8
  • Noppies

Deze merken hebben elk hun eigen kenmerken. Zo is Z8 gericht op stoer voor jongens en knuffelig voor meisjes. Het merk Noppies bevat meer low-budget kleding, voor als je wat minder te besteden hebt. Ook Feetje heeft veel goedkope en afgeprijsde kleertjes in de collectie, terwijl Beebielove gericht is op gaaf design met felle en opvallende kleuren. Kortom: voor de brede en de smalle portemonnee is er genoeg te vinden!

Stoere meidenkleren

De mogelijkheden op het gebied van kinderkleding

Kinderkleding heeft heel andere merken en mogelijkheden. Voor kinderen worden kleren en merken steeds belangrijker, omdat er meer op wordt gelet. Deze merken zijn vooral populair:

  • Vingino
  • LikeFlo
  • NoNo
  • Quapi
  • Scotch R’Belle

Het shoppen van kinderkleding is soms wat lastiger, want elk kind groeit anders. Bij baby’s is dat nog niet zo snel te merken, maar hoe groter het kind wordt, hoe meer verschillen er komen. Je zult dus goed op de maat moeten letten en verschillende items even thuis moeten proberen. Zoek een merk waarin jouw kind zich het beste voelt. Omdat kinderen ook een eigen kledingsmaak ontwikkelen, is het goed om samen te shoppen. Dan kan je kind ook zelf bepalen welke kleren hij/zij wel zou willen dragen.

Stoere jongenskleren online

 

Je vindt heel veel leuke baby- en kinderkleding online. Er zijn zelfs best veel merken die alleen online te krijgen zijn en niet langer worden aangeboden in kledingwinkels. Omdat de voorwaarden goed zijn en kleding haast altijd gratis geretourneerd kan worden, is het ook niet duurder of lastiger dan een ‘gewone’ kledingwinkel. Je vindt online vaak veel leukere kleding en bovendien is het ook makkelijker om kortingen te zoeken. Je bent dus vaak ook goedkoper uit als je online je baby- en kinderkleding scoort!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer