Fashion en beauty

Handige handtassen voor moeders!

Mamasopinternet1591 x bekeken
Handtas

Als moeder heb je altijd ontzettend veel verschillende spulletjes bij je. Naast je eigen belangrijke spulletjes zoals je mobiele telefoon, portemonnee en sleutels heb je voor je kind of kinderen natuurlijk ook van alles nodig. Afhankelijk van de leeftijd van je kind zit je tas telkens weer volgepropt met luiers, schoonmaakdoekjes, speelgoed, hapjes en een drinkflesje. Om dit iedere dag weer mee te kunnen zeulen is het wel zo prettig om een tas te hebben die een beetje goed bij je situatie past. Daarom krijg je een aantal tips voor het uitzoeken van een goede, handige handtas. Welke handtas dames met kinderen graag gebruiken lees je hieronder!

Vakjes, vakjes en nog meer vakjes!

Als er één ding het allerbelangrijkste is aan je handige handtas, dan is het wel dat er verschillende vakken of vakjes in zitten. Niets is vervelender dan al die verschillende losse spulletjes in één groot vak hebben zitten, waardoor je sommige dingen niet kunt vinden zonder dat je eerst je tas leeg haalt. Het gebeurt zelfs weleens dat je tien minuten zoekt naar iets waarvan je zeker wist dat je het had meegenomen. Vervolgens kun je het niet vinden en geef je het op, om er na thuiskomst achter te komen dat het toch verstopt zat tussen andere spulletjes. Kies dus een tas met minstens twee vakken waar je je spullen in kunt opbergen. Maar, hoe meer vakjes hoe beter! Wanneer je gewend raakt aan de tas en telkens dezelfde dingen in hetzelfde vakje stopt kun je ze al gauw vinden zonder er bij na te denken, en dat is wel zo prettig voor een drukke mama!

Niet te groot, niet te klein

Handtas voor moeders

Een andere belangrijke eigenschap van de handige handtas is dat deze niet te groot, maar ook zeker niet te klein is! Kies je een te kleine tas, dan puilt deze regelmatig uit en loop je het risico om spullen te verliezen. Is de tas te groot, dan neem je al gauw teveel mee en loop je de hele dag met een loodzware tas rond. Kies dus een handig midden formaat waarvan je weet dat deze genoeg ruimte heeft voor de benodigde spullen. Heb je meer ruimte nodig, neem dan een extra tas mee die je bijvoorbeeld in de auto kunt laten.

Zo kies je de juiste tas!

Wanneer je rekening houdt met de tips die je zojuist hebt gelezen hoef je nog maar één ding te onthouden: kies een tas die je mooi vindt! De kans is groot dat je de tas veel gaat gebruiken, dus dan is het fijn wanneer je het een mooie tas vindt.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer