Fashion en beauty

Overweeg je een behandeling met fillers?

Mamasopinternet444 x bekeken
Overweeg je een behandeling met fillers?

Overweeg je om een esthetische geneeskundebehandeling te ondergaan, maar je weet niet welke je moet kiezen? Wie op zoek is naar een veilige en effectieve behandeling met fillers of botox heeft tal van mogelijkheden om een jeugdige uitstraling te verkrijgen en die te behouden. We vroegen een cosmetisch specialist van Fillers Maastricht om wat meer informatie over zo’n fillers behandeling.

Wat is de perfecte combinatiebehandeling?

Zij geeft aan dat fillers al jaren gebruikt worden en ze er daardoor steeds meer over te weten zijn gekomen.  “Het heeft ons geholpen om combinaties te identificeren die perfect werken voor de overgrote meerderheid van onze klanten”, aldus de specialist van Fillers Maastricht. “Om het gezicht minimaal tien jaar te verjongen, is onder meer een unieke combinatie van drie behandelingen aan te raden, zoals: 

  • volumetrie – het ovaal van het gezicht verbeteren en rimpels gladstrijken met hyaluronzuur. De huid wordt beter gespannen, opgetrokken en tegelijkertijd heerlijk glad;
  • mesotherapie – een geweldige voedingscocktail die het weefsel verstevigt, de bloedsomloop verbetert, verlicht en jeugdige energie toevoegt;
  • weefselstimulatoren — het gebruik ervan verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, vermindert rimpels en mimische lijnen, verbetert de contouren van het gezicht en verstevigt de huid.
  • botox – dit een echte klassieker en zeer effectief in zowel het gladmaken van de bestaande rimpels als het voorkomen van nieuwe groeven en huidplooien.

 In overleg met een cosmetisch specialist bepaal je welke behandeling voor jou geschikt is”.

En wat houdt volumetriebehandeling in?

“Gezichtsvolumetrie is een populaire procedure in de esthetische geneeskunde en bestaat uit het modelleren van gelaatstrekken met behulp van fillers. Het is een veilige en effectieve methode om de verhoudingen en vorm van het gezicht te verbeteren en de zichtbaarheid van rimpels en groeven te verminderen. Als onderdeel van de gezichtsvolumetrie-procedure gebruiken specialisten de juiste producten op de juiste plaatsen. Een volumetriebehandeling is zonder enige twijfel het overwegen waard”, legt de woordvoerster van Fillers Maastricht uit.

Is mesotherapie ook een veel gebruikte behandelprocedure?

Is mesotherapie ook een veel gebruikte behandelprocedure

Haar antwoord is helder: “Dat zou je inderdaad kunnen stellen”. “Wie een behandeling met fillers overweegt, zal merken dat deze heel goed gecombineerd kan worden met mesotherapie. Het is zelfs een van de populaire methoden binnen de esthetische geneeskunde. Deze behandeling heeft als doel het uiterlijk van de huid te verbeteren en de zichtbaarheid van rimpels, verkleuringen en cellulitis te verminderen. De combinatie mesotherapie en fillers behoort wellicht tot een van de meest uitgevoerde esthetische geneeskundebehandelingen vanwege de effectiviteit, betrouwbaarheid en het relatief lage risico op bijwerkingen”, legt de deskundige van Fillers Maastricht uit. 

Wat houdt een behandeling met weefselstimulatoren in? 

“Weefselstimulatoren in de esthetische geneeskunde zijn preparaten, ontworpen om het proces van regeneratie en reconstructie van weefsels, zoals huid of botten, te stimuleren. De toepassing ervan is gericht op het verbeteren van het uiterlijk van het lichaam en het vertragen van het verouderingsproces van de huid. Als je op zoek bent naar effectieve en veilige methoden om het uiterlijk van je lichaam te verbeteren, dan is het de moeite waard om een procedure met weefselstimulatoren te overwegen”, aldus de cosmetisch adviseuse van Fillers Maastricht. 

Is een behandeling met botox in plaats van fillers ook mogelijk?

‘Zonder meer. Voor welke je kiest, hangt onder meer af van het beoogde resultaat en wat onze specialisten adviseren. Zowel botox als fillers worden ingespoten, maar een belangrijk verschil is dat fillers zorgen voor volume, terwijl botox een ontspannend effect heeft op de spieren die rimpels veroorzaken. Bij Fillers Maastricht overleggen we altijd uitgebreid met onze cliënten over de mogelijkheden”.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer