Fashion en beauty

Prachtige bruidsmode voor mama’s

Judith2775 x bekeken

Trouwen is voor iedere vrouw super leuk en spannend. Dit geldt nog veel meer als je zwanger bent of al kinderen hebt. Hoe gaat de trouwdag eruit zien? Waar moet je allemaal aan denken? En wat vinden je kinderen er nou eigen van dat je trouwt? In ieder geval geldt voor mama’s hetzelfde als voor dames zonder kinderen: de bruidsjurk is één van de belangrijkste dingen van de bruiloft! Ook als moeder sta jij op je trouwdag in het middelpunt van de belangstelling en daar hoort een mooie trouwjurk bij. Wij hebben alvast wat prachtige trouwjurken voor mama’s uitgezocht.

Eenvoudige bruidsmode

Wanneer je moeder bent, zullen de mensen nog meer letten op je uiterlijk. Ben je al eerder getrouwd geweest? Hoeveel kinderen heb je en in welke leeftijd? Het kiezen voor een eenvoudige jurk is een veilige keus om iedereen tevreden te stellen. Hier zal weinig commentaar op mogelijk zijn: je ziet er prachtig en elegant uit, zonder de overdaad die je vaak ziet bij jonge bruiden. De eenvoudige bruidsmode kenmerkt zich door veel nadruk op de draagster en de lichaamsvormen en minder nadruk op drukke versieringen en stoffen.

eenvoudige trouwjurk
www.weddingwonderland.nl

Gekleurde bruidsmode

Is dit niet je eerste huwelijk, of hou je gewoon van uitgesproken kleuren? Dan is het een mooie optie om te gaan voor gekleurde bruidsmode. Dit kan een heel duidelijke kleur zijn, maar ook huidkleurige en roze trouwjurken zijn de laatste jaren helemaal in de mode. In sommige gevallen zullen ouderwetse mensen zeggen dat je als mama wel in een gekleurde jurk móét trouwen, want wit is de kleur van maagdelijkheid. Het hangt van je eigen houding af of je daarin mee wilt gaan, maar in elk geval blijft het een feit dat gekleurde bruidsmode bijzonder mooi kan zijn!

gekleurde bruidsmode voor mama's
www.weddingwonderland.nl

Prinsessenmode

Heb jij een dochtertje? Dan kun je ook gaan voor een luxe prinsessenjurk. Deze zal zeker tot de verbeelding spreken bij jouw meisje! Je kunt natuurlijk je dochtertje een bijpassende jurk geven, waardoor ze zich nog meer bij de dag betrokken voelt. Overigens zal ook je toekomstig echtgenoot zijn ogen uit kijken als jij in zo’n extravagante jurk aan komt schrijden!

prinsessenjurk
www.weddingwonderland.nl

Zwangerschapsmode

Ben je zwanger, dan is het kiezen van een bruidsjurk niet altijd gemakkelijk. Bruidsmode is nu eenmaal vooral gericht op een bepaald type vrouw, waarbij meestal geen dikke buik wordt meegerekend. Toch kunnen veel trouwjurken worden versteld zodat ze ook heel mooi staan bij zwangere dames. Vooral jurken met extra decoratieve stof zijn hier geschikt voor. En natuurlijk is er ook bruidsmode die speciaal voor zwangeren is ontworpen.

Trouwjurk voor zwangere dames kan vaak aangepast worden
www.weddingwonderland.nl

Als (aanstaande) mama kan het lastig zijn de juiste bruidsmode te vinden. Het belangrijkste is dat je op je eigen gevoel af gaat. Ben je een pleaser, dan zul je een ‘veilige’ bruidsjurk kiezen die iedereen mooi vindt. Ben je zelfverzekerd en heb je een duidelijke voorkeur? Kies dan de bruidsmode die jij mooi vindt en laat anderen denken wat ze willen. Voor iedereen is er wel een mooie keus te vinden in de uitgebreide collectie bruidsmode.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer